hikari_ona
Fanka BB :)
Ehh, czyli jeszcze 1,5 tygodniaTo nie wiem.. Mi się wydaje, że chyba jednak od 14+0 ale tak jak mówisz, dopytaj lekarza
Tu też jest info z aplikacji preglife
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ehh, czyli jeszcze 1,5 tygodniaTo nie wiem.. Mi się wydaje, że chyba jednak od 14+0 ale tak jak mówisz, dopytaj lekarza
Tu też jest info z aplikacji preglife
Pewnie tak, ale spokojnie! Szybko zleci. Ja też pamiętam jak czekałam na drugi trymestr bo właśnie pierwszy najbardziej niebezpieczny a już dziś 14+4Ehh, czyli jeszcze 1,5 tygodniaA już myślałam, że to w ten weekend
Nie wiem dlaczego ta granica 2 trymestru jest dla mnie tak magiczna
Chyba dlatego, że tyle się mówi, że ten pierwszy najbardziej niebezpieczny, więc chcę go jak najszybciej skończyć
![]()
Pewnie, trzeba mieć dobre nastawienieGdzieś czytałam że najniebezpieczniejszy okres jest do 9 tygodnia i tak tak szybko zleciał już jesteśmy na końcówce 1 trumestruja wierzę że będzie dobrze
spokojnieWaśnie wracam z prenatalnych. USG ok, ale test PAPPA z krwi wyszedł bardzo źle. Lekarz powiedział, że da mi skierowanie na amniopunkcje. Za tydzień mam jeszcze udać się do genetyka. Jestem załamana.
Jezuu biedna współczuję Ci tyle stresu, ale jeszcze sie nie zalamuj bo tu któraś dziewczyna tez miala pappa wyniki zle a nifty wczesniej robila i wyszło super. Wiec to nie jest jeszcze wyrok taki wynik pappa. Nie myślałaś nad Nifty?Waśnie wracam z prenatalnych. USG ok, ale test PAPPA z krwi wyszedł bardzo źle. Lekarz powiedział, że da mi skierowanie na amniopunkcje. Za tydzień mam jeszcze udać się do genetyka. Jestem załamana.
A ci to oznacza, że test z krwi jest zły?Waśnie wracam z prenatalnych. USG ok, ale test PAPPA z krwi wyszedł bardzo źle. Lekarz powiedział, że da mi skierowanie na amniopunkcje. Za tydzień mam jeszcze udać się do genetyka. Jestem załamana.