Michalina_25
Fanka BB :)
to mój zeby podwoic musiałby warzyć 8500g, to chyba troche duzo na 3 mscMi powiedzieli w szpitalu, ze powinien podwoic do skonczonego 3 miesiaca.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to mój zeby podwoic musiałby warzyć 8500g, to chyba troche duzo na 3 mscMi powiedzieli w szpitalu, ze powinien podwoic do skonczonego 3 miesiaca.
to mój zeby podwoic musiałby warzyć 8500g, to chyba troche duzo na 3 msc[emoji85]
8.5kg to moja corka miala jak roczek skończyłato mój zeby podwoic musiałby warzyć 8500g, to chyba troche duzo na 3 msc![]()
U mnie jakby miala podwoić masę to by musiala mieć prawie 8kilo;D8.5kg to moja corka miala jak roczek skończyła![]()
Sliczna !;D widac ze juz taka panna ;p3 miesiące![]()
my mieliśmy tragedie przez tydzien po szczepieniu. Brzuszek go bolał, wzdęcia, biegunka, płaczDziewczyny jak się mają wasze maluchy po rota? U nas strasznie marudnie od rana i noszenie na rączkach![]()
U nas wczoraj druga dawka rota i odpukać nic się nie dzieje takiego. Może dlatego ze mala przeszła tego rotawirusa jak byla mala...my mieliśmy tragedie przez tydzien po szczepieniu. Brzuszek go bolał, wzdęcia, biegunka, płaczgorączki nie miał.
My własnie przed chwilą wrocilysmy, póki co śpi. Poprzednie szczepienie przeszła bez żadnych problemów więc mam nadzieję że i tym razem też tak będzie.Dziewczyny jak się mają wasze maluchy po rota? U nas strasznie marudnie od rana i noszenie na rączkach![]()
Tak pamiętam, że z tego samego dnia sąSliczna !;D widac ze juz taka panna ;p
Niby tylko 3 miesiące a jaka różnica.
Mala jest z jednego dnia z moją Gabi;D tez dzis kończy 3 msc![]()