MiśZielinka
Fanka BB :)
Bezalkoholowe w sensie 0% jest bezpieczne. Ja przy właściwej okazji laduje z kieliszkiem cin cin free
Dziwię się właśnie bo czytałam teraz opinie., że jednak te 00 nie są wcale takie 0...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Bezalkoholowe w sensie 0% jest bezpieczne. Ja przy właściwej okazji laduje z kieliszkiem cin cin free
Tak one mogą zawierać śladowe ilości alkoholu. W 100% można jedynie ufać produktom otagowanym jako produkty halal ale myśle ze w Polsce o nie ciężko. Mówiąc ze można to dalej jednak zachowując zdrowy rozsądek. Od początku ciąży wypiłam 4 kieliszki w sumie (2 na urodziny i 2 na komunie). Na pewno dzidziusiowi nie zaszkodzi. Jak we wszystkim trzeba znać umiar. Na inne okazje zostaje przy herbacie bo tak ogólnie to również przed ciąża piłam równie sporadycznieDziwię się właśnie bo czytałam teraz opinie., że jednak te 00 nie są wcale takie 0...
Moja rodzina jest bardzo grillowa i średnio co weekend w ogrodzie jest coś na ruszcieDziewczyny.
Zbliża się sezon grilli, spotkań z rodzina czy znajomymi, albo poprostu letni w który często sięgamy po różne napoje.
Chce poruszyć z ciekawości kontrowersyjny temat.
Czy sięgnięcie i co sądzicie o piwach lub winach bezalkoholowych?
Swojego czasu pamiętam jak byłam w ciąży z córką i było takie piwo bezalkoholowe baviaria. Teraz też przyznaje, że ze względu na radość z badań miałam ochotę kupić szampana cin cin free.. Ale się zawahałam.
A jakie jest wadze zdanie?
Bo z tego co widzę internet jest poróżniony a "mama ginekolog" niby mówi, że można.
Zapraszam do dyskusji![]()
Ja sobie robię z wodą na ciepłoJa pije od 2 miesięcy codziennie mały kieliszek żurawiny (sok 100%). Nie mam żadnych bakterii ani innych złych parametrów moczu. Przed badaniem na 4-5 dni w przód odstawiam żurawinę i Wit.C.
W pierwszej ciazy ciągle miałam coś... A to bakterie, a to leukocyty, a to krew.
Więc myślę że zurawinka spełnia swoje zadanie![]()
Pije piwo 0,00% do grillaDziewczyny.
Zbliża się sezon grilli, spotkań z rodzina czy znajomymi, albo poprostu letni w który często sięgamy po różne napoje.
Chce poruszyć z ciekawości kontrowersyjny temat.
Czy sięgnięcie i co sądzicie o piwach lub winach bezalkoholowych?
Swojego czasu pamiętam jak byłam w ciąży z córką i było takie piwo bezalkoholowe baviaria. Teraz też przyznaje, że ze względu na radość z badań miałam ochotę kupić szampana cin cin free.. Ale się zawahałam.
A jakie jest wadze zdanie?
Bo z tego co widzę internet jest poróżniony a "mama ginekolog" niby mówi, że można.
Zapraszam do dyskusji![]()
Ja ostatnio kupiłam sobie 0,00% zrobiłam łyk i na tym się skończyło ,jakoś mi nie smakowało wgl a jednego razu tak mnie naszło na zwykłe piwo myślałam że mnie skręci i mówię do wujka wlej mi w kubek taki malutki łyczek tylko tylko to ten łyczek nagle się okazał się taki mocny i więcej już nie tknelam. Poprostu to była głupia zachcianka. Jeśli chodzi o jedzenie to jem wszystko na co mam ochotę, przez to co przeszłam na początku to lekarz mój powiedział żebym jadła wszystko normalnie na co mam tylko ochotę.Pije piwo 0,00% do grilla
Ale więcej niż 1 nie wypije bo mi aż tak nie smakuje jak zwykle piwo![]()
Zazdroszcze, ja uwielbiam czerwone wino...i mi sie tak strasznie teskni za takim mega wytrawnym czerwonym. A tego smaku to chyba niczym nie zastapie niestetyNie lubię smaku piwa więc nie ma problemu. Z alkoholi to pijałam wino albo drinki. Ale nie brakuje mi ich teraz, nie szukam jakichś zamienników 0.