Izabelinda
Mama Dominisia i Patrysi
No właśnie Jolcia, a na jakim jesteś etapie przygotowań? 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czesc MadziujkaKasia 38 tydzień zaczynasz no łądnie szalejesz ;-)![]()
też bym juz chciała
Czekam na wiescie od lekarza;-)Guglag, no czesto tak bywa ze najpierw podtrzymywanie a potem... wywoływanienajwazniejsze ze juz koncowka i dzidzia juz bezpieczna;-)
KASIU ja własnie wyszłam z kąpieli i tez juz mykam do łóżeczkaale ja w przeciwieństwie do Ciebie wstałam o 11-ej
a co se bede spania żałować, jak sie da to spie
NO TO MIŁEJ I SPOKOJNEJ NOCKI KWIETNIÓWECZKI;-):-)
A TOBIE KASIU TO ŻYCZE NA PRZEKÓR - NIE SPOKOJNEJ NOCKIA CO
ZE SKURCZYBYKAMI
ZEBYS MIAŁA PEWNOŚC ZE "GODZ. 0" TUŻ TUŻ
;-)
![]()
Właśnie dostałam sms od Lady:
HEJ IZUNIA MAMY SIE DOBRZE I DZIS JUZ WYCHODZIMY NA WLASNE ZADANIE! BO JA TU NIE WYTRZYMUJE. JUZ TETNO MALEJ OK TYLKO ANEMIE MAM ALE BEDE W DOMU SIE PIKOWAC ZELAZEM BURAKAMI I MIESEM I TABLETKAMI NA NADCISNIENIE I BEDE PROWADZIC WOLNIEJSZY TRYB ZYCIA. WSZYSCY NA MNIE SIE WYDARLI ZE TAK POSTAPILAM ALE MI W SZPITALU JEST CIEZKO. CIAGLE STRES, PLACZ W NOCY, NIE SPIE, GORACO TU HALAS I POBUDKI O 5.30, MALO TEGO WIECZNIE LETNIA WODA. TERAZ JAK WROCE BEDE O SIEBIE DBALA I DO LEKARKI LAZIC BEDE CZESCIEJ I BEDZIE OK. TAKZE JAK TYLKO WROCE TO SIE POJAWIE U WAS, CALUJE MOCNO.
Biedna Lady, no niestety szpital to nigdy nie było nic przyjemnego. Trzeba będzie ją wspierać w postanowieniu, żeby odpoczywała i dbała o siebie i Sandrunię.