reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Wybacz, ale nienawidzę jak dzieci na tym śmigają po parku i nie patrzą na ludzi dookoła, ile razy by mi wpadł ktoś na wózek 😡

Ja już w dzień nie sypiam, szkoda mi czasu na sen 🤣🤣

Do końca miesiąca muszę oddać 1 rozdział pracy dyplomowej, a nie mam napisanego nawet tytułu 🤣
ja się ciesze że udalo mi sie magisterke obronić jeszcze w ciąży🤗 nie było łatwo bo to na początku ciązy i nie wiedziałam czy dam rade nie zwymiotowac podczas obrony😂😂

reklama
Screenshot_20210525-221444.png

Dzisiaj 4 miesiące 🎉🎉🎉

A ja wyspana 😁 mała zasnęła o 21 a wstała przed 7. No chyba po mnie ma to spanie.

Dziewczyny niektóre z nas dziś obchodzą pierwszy raz dzień matki w roli głównej 😍, życzę wszystkim aby dzieciaczki były dziś wyjątkowo grzeczne, cieszmy się każdą chwilą ;)
Co jej dajesz, że tak spi 😂. My z mezem też śpiochy a nasze dzieci nie 😂

Co jej dajesz, że tak spi 😂. My z mezem też śpiochy a nasze dzieci nie 😂
Ciiiii to jest sekret, nie no żartuje 😁. Przebudziła się koło 5, znaczy tak się kręciła, chyba nawet oczu nie otworzyła to dałam jej smoczka i myślę idę robić jej jeść zanim się rozbudzi i będzie płakać. Ale chyba mi się oczy zamknęły i usnęłam momentalnie, przebudziłam się 6:45 i poleciałam jej zrobić jedzonko bo trochę już za długo, wracam a ona już obudzona uśmiechnięta 😅.
Przesyłam Wam trochę uśmiechu 🤗

Załączniki

• IMG_20210525_222422.jpg
    IMG_20210525_222422.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 98
Ciiiii to jest sekret, nie no żartuje 😁. Przebudziła się koło 5, znaczy tak się kręciła, chyba nawet oczu nie otworzyła to dałam jej smoczka i myślę idę robić jej jeść zanim się rozbudzi i będzie płakać. Ale chyba mi się oczy zamknęły i usnęłam momentalnie, przebudziłam się 6:45 i poleciałam jej zrobić jedzonko bo trochę już za długo, wracam a ona już obudzona uśmiechnięta 😅.
Przesyłam Wam trochę uśmiechu 🤗
Mój też z rana zawsze śliczny uśmiech 😍 zasnął po 21 wczoraj a obudził się dziś po 5, więc nie jest najgorzej. Szkoda tylko, że nie dał się matce w jej dzień wyspać potem, bo jęczał no to wzięłam go do siebie obok tak, żebym miała przestrzeń do spania i znowu jęczał, dopiero przysnął jak go mocno przytuliłam, co średnio wygodne dla mnie było i obudził się jak tylko się ruszyłam, żeby odłożyć go do łóżeczka 😁 no a na dzień dobry starym dobrym zwyczajem siknął jeszcze na przewijaku na otwartej pieluszce 🙈 także miło się dzień matki zapowiada 🤪

reklama
Do góry