reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Mi też nie lecą bardziej niż przed ciążą. Ale tak ogólnie to często lecą bo ich nie czesze kilka dni, chodze w cebuli na czubku głowy i potem jak rozpuszcze i zaczynam czesać to garściami wyciągam te co powinny wypaść już przez te kilka dni 😂😂
Ja czasem też tak mam 😂 Ale wiedząc co się dzieje jak ich nie wyczeszę przynajmniej raz dziennie, staram się to robić - jak wychodzę to jest mobilizacja, no przed myciem też zawsze rozczesuję. Najgorsze to czyszczenie szczotek, bo co wyszoruję, to znowu pełno kłaków i pewnie nawet ilościowo nie jest ich tam wiele, tylko pozwijane pojedyncze włosy 😁 już od dawna chodzi za mną ostre cięcie, już dawno nie miałam krótszych włosów, ale dopóki są ładne to mi żal 🤭

reklama
czy u was też jakiś atak meszek? ja pikole co się dzieje i rano, popołudniu no nie da się z dzieckiem wyjść. wyciągam moskitiere bo się nie da inaczej☹️. normalnie po spacerze prysznic to sporo zleciało 😱. małego też wykąpałam i zaczęłam o tym cholerstwie czytać są mega niebezpieczne dla niemowlakow. jak chronicie dzieciaczki?
Ja tam nie zauważyłam, żeby u mnie było tego sporo, ale zazwyczaj na spacer chodzę między blokami. Dziś byliśmy nad stawkiem to robactwa sporo latało i jeszcze wertepy takie, że mały płakał i na rękach go niosłam. Na co dzień zakładam moskitierę na wózek, bo zawsze coś się przypałęta 😕

Mój awanturnik udaje grzecznego 🙉 choleryk po matce jak nic 🤭 jak się dzisiaj wpół drogi rozbudził to ryczał już do końca 😭

Załączniki

• Screenshot_2021-06-06-20-05-44-014_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2021-06-06-20-05-44-014_com.miui.gallery.jpg
    510,2 KB · Wyświetleń: 103
reklama
Do góry