Ja czasem też tak mamMi też nie lecą bardziej niż przed ciążą. Ale tak ogólnie to często lecą bo ich nie czesze kilka dni, chodze w cebuli na czubku głowy i potem jak rozpuszcze i zaczynam czesać to garściami wyciągam te co powinny wypaść już przez te kilka dni![]()
reklama
G
gość _199
Gość
Dziewczyny, młody ma katar - help! Można smarować maścią majerankową?
Ja tam nie zauważyłam, żeby u mnie było tego sporo, ale zazwyczaj na spacer chodzę między blokami. Dziś byliśmy nad stawkiem to robactwa sporo latało i jeszcze wertepy takie, że mały płakał i na rękach go niosłam. Na co dzień zakładam moskitierę na wózek, bo zawsze coś się przypałętaczy u was też jakiś atak meszek? ja pikole co się dzieje i rano, popołudniu no nie da się z dzieckiem wyjść. wyciągam moskitiere bo się nie da inaczej. normalnie po spacerze prysznic to sporo zleciało
. małego też wykąpałam i zaczęłam o tym cholerstwie czytać są mega niebezpieczne dla niemowlakow. jak chronicie dzieciaczki?
Nie mam pojęcia czy można. Wyciągaj mu gilki i samo przejdzieDziewczyny, młody ma katar - help! Można smarować maścią majerankową?
G
gość _199
Gość
On sam gile wykichuje więc nie ma sensu odciągać chyba.Nie mam pojęcia czy można. Wyciągaj mu gilki i samo przejdzie![]()
No to jak wykichuje to super. Takze spokojnie przejdzie młodemu!On sam gile wykichuje więc nie ma sensu odciągać chyba.
G
gość _199
Gość
Jak sobie fajnie siedziMój awanturnik udaje grzecznegocholeryk po matce jak nic
jak się dzisiaj wpół drogi rozbudził to ryczał już do końca
![]()
Bardziej jest posadzonyJak sobie fajnie siedzi
reklama
jakie ma długie włosyMój awanturnik udaje grzecznegocholeryk po matce jak nic
jak się dzisiaj wpół drogi rozbudził to ryczał już do końca
![]()