reklama
Na moje oko potówki. Najlepszym rozwiązaniem to ubierac cieniej. I przemywać woda w ciągu dnia jak gorąco maluchowi. Ja biorę pod zlew i robię szybką kąpiel. A moja hania siedzi o tka w domu gdzie wszystkie okna otwarte

Załączniki
G
gość _199
Gość
Mój ma takie na buźce, to raczej potówki. Samo przejdzie tylko niech się nie poci za dużo.
G
gość _199
Gość
O jacie jaki piękny strój hahahZaległe zdjęciehanka gotowa na plazing
![]()

*Katarina*
Fanka BB :)
Moja ma mieć w czwartek ale mam problem bo nigdzie nie ma u nas w aptekach w obrębie 400km szczepionki 5w1, a za pierwszym razem nie było problemu .Dziewczyny czy któryś Maluch jest już po drugiej dawce szczepień skojarzonych?
G
gość _199
Gość
My jedziemy do lekarza do kataru doszedł kaszel -.-
Przy katarze normalne to bo spływa poprostu. Warto jednak sprawdzić osłuchowoMy jedziemy do lekarza do kataru doszedł kaszel -.-
G
gość _199
Gość
Mam nadzieję, że na tym się skończy i nie wciśnie nam antybiotykuPrzy katarze normalne to bo spływa poprostu. Warto jednak sprawdzić osłuchowo
Mikstura
Fanka BB :)
My mamy mieć w czwartek 6w1Dziewczyny czy któryś Maluch jest już po drugiej dawce szczepień skojarzonych?
reklama
My jesteśmy juz po drugiej dawce skojarzonej 6w1 i na rota. O dziwo młoda drugą dawkę lepiej zniosła jak pierwszą. Po pierwszej miała mega odczyny na nóżkach tzn opuchnięcie i zaczerwienienie i więcej spała i miała stan podgorączkowy. Po drugiej bez gorączki, bez marudzenia, bez jako takiego odczynu... My za chwilę idziemy już na 3 szczepienie. ;oDziewczyny czy któryś Maluch jest już po drugiej dawce szczepień skojarzonych?