reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

No wiadomo, że to taki średnio miarodajny wskaźnik, zwłaszcza w przypadku osób umięśnionych/bez widocznej nadwagi, ale w przypadku osób z dużą nadwagą ma sens 😉 ja chyba tylko raz w dorosłym życiu miałam BMI w normie i to w górnej granicy, dlatego bardziej miarodajne jest dla mnie odbicie w lustrze - póki co za dobrze nie jest 😂
Kiedyś mignęło mi twoje zdj w ciąży, jak dla mnie pięknie wyglądałaś, nie pomyślałbym że masz za wysokie BMI.

reklama
Kiedyś mignęło mi twoje zdj w ciąży, jak dla mnie pięknie wyglądałaś, nie pomyślałbym że masz za wysokie BMI.
W ciąży wyglądałam ładnie, bo brzuch był napięty 😂 teraz zapomnij obcisłe sweterki, sukienki hahaha mimo, że pod koniec ciąży ważyłam 86kg to wyglądałam lepiej niż teraz, ważąc prawie 10kg mniej 🤷

W ciąży wyglądałam ładnie, bo brzuch był napięty 😂 teraz zapomnij obcisłe sweterki, sukienki hahaha mimo, że pod koniec ciąży ważyłam 86kg to wyglądałam lepiej niż teraz, ważąc prawie 10kg mniej 🤷
ja w ciazy wazylam 90 😂 😂 teraz juz 70, normalnie wchodze w ubrania co kiedys, ale skóra jest już nie taka, nogi to galaretki, a na dole brzucha też została skóra obwisła niestety ;/ w ubrania spoko, bez to jakiś dramat ;/

ja w ciazy wazylam 90 😂 😂 teraz juz 70, normalnie wchodze w ubrania co kiedys, ale skóra jest już nie taka, nogi to galaretki, a na dole brzucha też została skóra obwisła niestety ;/ w ubrania spoko, bez to jakiś dramat ;/
20kg mniej, wow 😱 ja 77 wciąż ważę, ale też nie bardzo się skupiam na zrzucaniu wagi, na szczęście nic mi nie wisi. Wyglądam po prostu jak przed ciążą z nadwagą 😂

20kg mniej, wow 😱 ja 77 wciąż ważę, ale też nie bardzo się skupiam na zrzucaniu wagi, na szczęście nic mi nie wisi. Wyglądam po prostu jak przed ciążą z nadwagą 😂
Efekt kp :D no to wiesz na spokojnie sobie schudniesz, ja muszę w pasie pooperacyjnym ciągle chodzić, żeby ten brzuch się wchłonął.

łooo matko to ja mam więcej w ciąży już 98 kg a teraz już 83 kg
chciałabym tak jak zaudenckich tj 64 ale raczej nie dam rady 🥶

Bez przesady, ja też nie ogarniam, codziennie muszę wybierać co ważniejsze do zrobienia 😁 Spacery to też aktywność, przy dziecku nie wyobrażam sobie ani siłowni ani basenu regularnie, zwłaszcza, że nie mam już karty Multisport 🙁 paznokcie akurat nie robię, bo nie lubię pomalowanych, ale np. makijażu nie robię za często to szkoda mi czasu, zwłaszcza na zmywanie 😂
Ja nie mam kompletnie czasu z małym spacery min 3 w ciągu dnia po 5 km, karmienia, ćwiczenia jego, pielęgnacja. nie mam czasu żeby laserem odstrzelić nogi więc jadę maszynka co dwa dni nie no kosmos 🤦🏻‍♀️
ale w czwartek przyjdzie leżaczek to może chociaż jeść będziemy z Mężem razem bo teraz to na zmianę 😞 tak samo prysznic i inne sprawy jakby jego nie było w domu to ja nie wiem 🤷🏻‍♀️

reklama
Do góry