reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Nie no podkładu w wakacje nie używam, tylko na imprezki 😀 oczy i brwi muszą być zrobione 😀😀😀 ja właśnie jak chodze w piżamie to mam takiego lenia w sobie 😂
E no ja w piżamie też nie chodzę, nie mam tyle piżam do orzygania 😂 to ja brwi jak już czasem zrobię, oczy tylko tuszem maluję, ale na co dzień nie lubię, bo potem zmywać mi się nie chce i jak dobrze śpię to mam make up na 2 dni 😂

To ładnie spacerujesz 😯 ja dzisiaj uziemiona w domu, bo mały po szczepieniu gorączkuje i marudzi i jeszcze ulał prawie całą dawkę paracetamolu, więc nie wiem czy mu ta temperatura spadnie, a kolejnej dawki nie podam od razu, bo nie wiadomo ile połknął, jeśli w ogóle coś 🤷 ja tam bym się na laser bała, ale mam to szczęście, że włosy na nogach mam na tyle rzadkie i mało widoczne, że jakbym ich tydzień nie goliła to mało kto by zobaczył no ale niestety ja widzę 🤦‍♂️, więc Czaruś do fotelika i patrzy jak mama się goli😂 o matko, to faktycznie lipa jak nawet zjeść nie daje, tym bardziej podziwiqm, że trzymasz dietę w takich warunkach 🤯 nasz czasem dobrą godzinę jak nie dłużej leży na macie i sam się bawi 🤭
oj to Masakra z tymi szczepieniami 😬😭
my mamy 15.06 ostatnie dawki już się boję tego rota znowu maruda😩
może spróbować oklady z pieluszki tetrowe na ciało z chłodnej wody nie lodowatej co 2 h trzeba zmieniać.
z tym laserem to jest taki foto mam sprzęt Philipsa 😂 teraz dostałam nowszy model i nie mam kiedy wypróbować, przed ciąża używałam jakieś 2 lata i super bo w ciąży musiałam dopiero po jakimś pół roku zgolic i tak małe 😜
godzina na macie 😱 ja tylko go zostawię to zaraz mnie nawołuję myślałam że tylko tak ze mną ale z Mężem ma tak samo. dużo przygotowuje w weekend jak jest Mąż do dyspozycji no i wieczorami na kolejny dzień 😉i do więcej czasu na nic nie wycisnę. my nawet UPC, hbo i netflix odłączyliśmy bo po co płacić za coś jak od 4 ms od porodu ani razu nie włączyliśmy. wstyd się przyznać ale moja jedyna rozrywka narazie to, to forum 😂
małego Mąż usypia 😜

A ja właśnie ostatnio lepiej się czuję bez makijażu 😯 może kwesta upałów, może lepszego stanu cery. No i jak już make up jest to za bardzo nie chce mi się nic robić tylko leżeć i pachnieć 😂 w domu jak siedzę to mi się nie zdarzyło raczej malować, teraz to w sumie tylko jak gdzieś w gości idę albo do lekarza, chociaż też nie zawsze 😂
od 16 r.ż odkąd zniszczyłam mamie drogą czerwoną szminkę nigdy się nie malowałam (nawet na ślub) i nie mam takich kosmetyków w domu 😂😂😂

reklama
Ja idę w sobotę, mam cykora jak nie wiem, ostatni raz się szczepiłam jak ostatnie obowiązkowe było 🙈 a to jeszcze taka szczepionka szemrana, ale stwierdziłam, że się zaszczepię zanim mnie zmuszą bez możliwości wyboru szczepionki 🙁
U mnie koszmarek po 1 dawce był bo ręka mnie bolała, nudnosci miałam i nosić malego nie mogłam i tak trwało 3 dni najpierw nie mogłam ruszać potem podnosić do góry😕 ale przeszło.

Do góry