Ja bym mogla 2 tyg nie myc włosów u mnie nie widać tegoTeż tak myślałam, dopóki znajoma - notabene bardzo dobra - fryzjerka nie rozwiała moich wątpliwościto jest mit, moja mama mi tak zawsze radziła i kiedyś tak robiłam. Teraz już idę do fryzjera z czystą głowa, zwykle umytą dzien-dwa przed zabiegiem bo fryzjerzy nie mają ochoty babrać się w tłustych włosach
w sumie nie ma się co dziwić
reklama
rosenberg
Fanka BB :)
Bezpośrednio przed koloryzacja - zgadza się. Chodzi o to, żeby nie myć ich np o 7 rano, kiedy o 12 masz fryzjera. Natomiast umycie dzień wcześniej - przez noc odpowiednia ilość sebum zdąży się wytworzyć 3 razyJa bym mogla 2 tyg nie myc włosów u mnie nie widać tego![]()
rosenberg
Ja to się cieszę póki robi jak najmniej i nie muszę na niego wiecznie uważaćBo najważniejsze żeby bombek wszystko robił jak najszybciej![]()
marta18691
No u nas padaMarta daj znać jak się u was rozpada, bo to od was zawsze do mnie idzie![]()
marta18691
No dokładnieAle za to z innymi rzeczami do przodumój już stopy wsadza do buzi, a na brzuszek przekręcił się raz i więcej mu nie spieszno
![]()
rosenberg
U nas padal grad wielkości orzechów włoskichU mnie ciemne chmury, grzmi, błyska się i kropić zaczyna![]()
reklama
Maluszek001
U nas odwrotnie. Przekreca się cały czas (ale tylko z prawego boku), a stopy ją wcale nie interesująAle za to z innymi rzeczami do przodumój już stopy wsadza do buzi, a na brzuszek przekręcił się raz i więcej mu nie spieszno
![]()