U nas też raz było pobranie z palca i już powiedziałam że w życiu się na to nie zgodzę. Nie dość że młodego wymęczyli, to jeszcze ta sama historia że wynik w ogóle nie wyszedł. Nie wiem w jakim celu tak męczą te dzieciaki, jak z żyły pobranie trwa minutęLeczymy młodą na tarczyce i średnio co 1.5 miesiąca jeździmy na wizytę do szpitala. 2 dni wczesniej oczywiście musi być na pobraniu krwi. Żeby nie jeździć z nią do szpitala (bo mamy 20 minut w jedna stronę), postanowiłam pójść z nią normalnie do naszej przychodni na to pobranie. Byłam wczoraj i nie dość że pobrały jej krew z palca, a nie z żyły jak powinny to właśnie patrzę na wyniki w necie i co?! "Za mała ilosc materiału "męczyły jej te paluszki 10 minut a i tak za mało krwi pobrały do probówki
dobrze ze wizyta dopiero w środę... To zdążę w poniedziałek jechać do tego szpitala na pobranie...
reklama
Mojego czasem idzie przekabacić jak wstanie koło 6, żeby zasnął ze mną w łóżku do 8 i dopiero potem jedzonkoMój rano się obudzil i tak godzinę leżał w łóżeczku![]()
marta18691
Fanka BB :)
No dokładnieMojego czasem idzie przekabacić jak wstanie koło 6, żeby zasnął ze mną w łóżku do 8 i dopiero potem jedzonkoogólnie rano jak wstanie nie upomina się o jedzenie, a w ciągu dnia jak nie dasz po 3h to jest awantura
![]()
Maluszek001
To może nosidlo? Są takie w których możesz dziecko nosić przodem do świataMyślałam o tym, ale zauważyłam, ze synek denerwuje się, gdy noszę go przodem do siebie ze względu na ograniczoną widoczność.. także myślę, że może się to nie sprawdzić, tym bardziej w te upały![]()
rosenberg
Mega!! Tylko że mamy taki nieruchomy i trochę lipny bo ta maszyna musi stać np w łóżeczku albo na szafce i jak rzuca obraz na sufit to słabo widać. A kiedyś mieliśmy robione USG i w gabinecie było mega ciemno i na sufit był puszczony właśnie projektor tylko że ruchomy to dziecka nie byłoI jak mu sie podoba ten projektor? Bo sama myslalam o czyms takim?
Zrobię dzisiaj zdjęcie jak u nas wygląda ten projektor i jak fajnie zmienia kolory ta lampka z tyłu
marta18691
SuperO taki weselny klimat
Sprawdza sie na Hani?Ja mam taki projektor
reklama
I podeslij te lepsze jakich szukaszMega!! Tylko że mamy taki nieruchomy i trochę lipny bo ta maszyna musi stać np w łóżeczku albo na szafce i jak rzuca obraz na sufit to słabo widać. A kiedyś mieliśmy robione USG i w gabinecie było mega ciemno i na sufit był puszczony właśnie projektor tylko że ruchomy to dziecka nie byłocałe badanie. Wciąż szukam jakiegoś spoko projektora ruchomego tylko używanego bo nowe się nie opłacają i szkoda mi kupować kolejny kawałek plastiku.
Zrobię dzisiaj zdjęcie jak u nas wygląda ten projektor i jak fajnie zmienia kolory ta lampka z tyłu![]()