reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Leczymy młodą na tarczyce i średnio co 1.5 miesiąca jeździmy na wizytę do szpitala. 2 dni wczesniej oczywiście musi być na pobraniu krwi. Żeby nie jeździć z nią do szpitala (bo mamy 20 minut w jedna stronę), postanowiłam pójść z nią normalnie do naszej przychodni na to pobranie. Byłam wczoraj i nie dość że pobrały jej krew z palca, a nie z żyły jak powinny to właśnie patrzę na wyniki w necie i co?! "Za mała ilosc materiału "🤬 męczyły jej te paluszki 10 minut a i tak za mało krwi pobrały do probówki 😭😭 dobrze ze wizyta dopiero w środę... To zdążę w poniedziałek jechać do tego szpitala na pobranie...
U nas też raz było pobranie z palca i już powiedziałam że w życiu się na to nie zgodzę. Nie dość że młodego wymęczyli, to jeszcze ta sama historia że wynik w ogóle nie wyszedł. Nie wiem w jakim celu tak męczą te dzieciaki, jak z żyły pobranie trwa minutę 🤷

reklama
Myślałam o tym, ale zauważyłam, ze synek denerwuje się, gdy noszę go przodem do siebie ze względu na ograniczoną widoczność.. także myślę, że może się to nie sprawdzić, tym bardziej w te upały 😕
To może nosidlo? Są takie w których możesz dziecko nosić przodem do świata 😀 i warto poszukać na vinted czy ktoś nie ma taniej do sprzedania ☺

I jak mu sie podoba ten projektor? Bo sama myslalam o czyms takim?
Mega!! Tylko że mamy taki nieruchomy i trochę lipny bo ta maszyna musi stać np w łóżeczku albo na szafce i jak rzuca obraz na sufit to słabo widać. A kiedyś mieliśmy robione USG i w gabinecie było mega ciemno i na sufit był puszczony właśnie projektor tylko że ruchomy to dziecka nie było :D całe badanie. Wciąż szukam jakiegoś spoko projektora ruchomego tylko używanego bo nowe się nie opłacają i szkoda mi kupować kolejny kawałek plastiku.
Zrobię dzisiaj zdjęcie jak u nas wygląda ten projektor i jak fajnie zmienia kolory ta lampka z tyłu :D

O taki weselny klimat

Załączniki

• Screenshot_20210626_202634_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20210626_202634_com.android.gallery3d.jpg
    341,3 KB · Wyświetleń: 117
  • Screenshot_20210626_202538_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20210626_202538_com.android.gallery3d.jpg
    250,1 KB · Wyświetleń: 118
reklama
Mega!! Tylko że mamy taki nieruchomy i trochę lipny bo ta maszyna musi stać np w łóżeczku albo na szafce i jak rzuca obraz na sufit to słabo widać. A kiedyś mieliśmy robione USG i w gabinecie było mega ciemno i na sufit był puszczony właśnie projektor tylko że ruchomy to dziecka nie było :D całe badanie. Wciąż szukam jakiegoś spoko projektora ruchomego tylko używanego bo nowe się nie opłacają i szkoda mi kupować kolejny kawałek plastiku.
Zrobię dzisiaj zdjęcie jak u nas wygląda ten projektor i jak fajnie zmienia kolory ta lampka z tyłu :D
I podeslij te lepsze jakich szukasz 😄 moze doinwestuje 😇

Do góry