reklama
beti1982
III'2008 i IV'2010
Siwona, skromniutki ten Twój małżonek...
Cicha, Zosia to bardzo ładne imię, szczególnie że znam jedno dziecko (6 lat) o tym imieniu i jest niesamowicie niezależną i bystrą dziewczynką... tego życzę również Twojej pociesze:-)
Niestety nam też podobałaby się bardziej Iza, ale mam siostrę cioteczną o tym imieniu i to nie wypada...

Cicha, Zosia to bardzo ładne imię, szczególnie że znam jedno dziecko (6 lat) o tym imieniu i jest niesamowicie niezależną i bystrą dziewczynką... tego życzę również Twojej pociesze:-)
Niestety nam też podobałaby się bardziej Iza, ale mam siostrę cioteczną o tym imieniu i to nie wypada...

Befatka1982
Entuzjast(k)a
Mnie tez Zosia badrdzo sie podoba mam ciocie o tym imieniu - usobienie dobra,ciepla rodzinnego i szczerosci nie znam 2giej takiej kobiety.AAA i z niczego potrafi zrobic cuda
beti1982
III'2008 i IV'2010
Skaba, ale się rozkręciłaś z tym planowaniem potomstwa...
tego Ci oczywiście z całego serduszka życzę
tego Ci oczywiście z całego serduszka życzę

Beti, z wyborem imienia niestety nie pomoge bo mi sie tak samo Jola i Klaudia podobaja
.
Ja to wogole jestem strasznie niezdecydowana ostatnio. Imie dla dziewczynki to juz mam wybrane od zawsze (po mojej babci oczywiscie
) ale dla chlopca nie mozemy sie zdecydowac
. Na poczatku chcielismy William Michael po angielskim dziadku ale teraz Rod woli Benjamin James albo Benjamin Philip (po swoim szkockim dziadku) a ja wole James Adam (Adam po moim dziadku).
Tez myslalam nad Eric albo Robert bo miedzynarodowe i Edward (by byl maly Eddie). Juz sama nie wiem
Najlepiej by bylo jakby wyskoczyl i sam sobie imie wybral 

Moze ktos cos doradzi?!
. Ja to wogole jestem strasznie niezdecydowana ostatnio. Imie dla dziewczynki to juz mam wybrane od zawsze (po mojej babci oczywiscie
) ale dla chlopca nie mozemy sie zdecydowac
. Na poczatku chcielismy William Michael po angielskim dziadku ale teraz Rod woli Benjamin James albo Benjamin Philip (po swoim szkockim dziadku) a ja wole James Adam (Adam po moim dziadku).Tez myslalam nad Eric albo Robert bo miedzynarodowe i Edward (by byl maly Eddie). Juz sama nie wiem
Najlepiej by bylo jakby wyskoczyl i sam sobie imie wybral 

Moze ktos cos doradzi?!

reklama