Ja też szybko to załatwiam. Można mówić że bez sensu myc dziecku zęby jak je w nocy mleko. Moja córka mając 2 lata jadla w nocy butle, zeby mylamTeż bez przesady swoje to minutę. Ja robię przy porannej toalecie z nosem, oczami, buzią i witaminami i wieczorem przy kąpieli [emoji3]
reklama
Siedze nad jeziorem dzis był grill, to zjadlam szaszłyki i piers grillowana@Święta92 jak dieta ? Dajesz radę ??
G
gość _199
Gość
Ja jestem na diecie drugi dzień i jadłam warzywa pierwszy raz od roku? Fujka.Siedze nad jeziorem dzis był grill, to zjadlam szaszłyki i piers grillowanatakze dumna jestem z siebie
zjadlam tez kawałek ciasta
generalnie staram się jesc mniejsze porcję. Jutro idę na rower a tesciowa posiedzi z mala
![]()
A co dzisiaj np jadłaś? Daj mi inspiracjeJa jestem na diecie drugi dzień i jadłam warzywa pierwszy raz od roku? Fujka.
G
gość _199
Gość
Owsianka z ananasem, warzywa z ryżem, spaghetti z tofu i omlet z ciecierzycy + masło orzechowe i banan. Miały być jeszcze kanapki z jajkiem, ale brakło mi dniaA co dzisiaj np jadłaś? Daj mi inspiracje![]()
Razem jem 1950 kcal, zobaczymy jak to będzie, ale chodzę najedzona jak nigdy
Powiem Tobie, że ja też bardzo chodze najedzona. Mój pierwszy mąż zamowil sobie dietę od poniedziałku na 5 dniOwsianka z ananasem, warzywa z ryżem, spaghetti z tofu i omlet z ciecierzycy + masło orzechowe i banan. Miały być jeszcze kanapki z jajkiem, ale brakło mi dnia![]()
Razem jem 1950 kcal, zobaczymy jak to będzie, ale chodzę najedzona jak nigdy![]()
G
gość _199
Gość
Damy radęPowiem Tobie, że ja też bardzo chodze najedzona. Mój pierwszy mąż zamowil sobie dietę od poniedziałku na 5 dnibo ja zostaje nad jeziorem i kto mu będzie gotował
ja to bardzo bym chciała chociaz te 5 kg schudnac
reklama
kwiatek250
Fanka BB :)
PrzepiękneZdjęcia z chrztu mam, jestem zakochana![]()