G
gość _199
Gość
Moim marzeniem jest aby poszedł spać 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój już drzemie godzinę.Moim marzeniem jest aby poszedł spać![]()
Ja do in vitro podchodzilam 8 razy i mialam 13 transferow, wczesniej inseminacje, tona badan genetycznych i immunologicznych i w koncu sie udaloNo nie dziwie się jak tyle lat się starałasale teraz masz ile takie jeden koszt był in vitro
To dużo razyJa do in vitro podchodzilam 8 razy i mialam 13 transferow, wczesniej inseminacje, tona badan genetycznych i immunologicznych i w koncu sie udalo
Ja myślę że za jakieś 2tyg będziemy 4nosic 3z lupilu zużywamDziewczyny wskoczyła już ktoras ze swoim maluchem w pampersy 4 ? My już po malu przechodzimy na 4 i niektóre ubrania 80. 74/80
Zdecydowanie ten czas za szybko leci. Mam wrażenie że ta moja mloda tak szybko rośnie. Q dopiero co 56 były dla niej za duże.
To się nie wyprze jak podobny do ojcaAż tak to nie, bo by mnie stary posądzał o to skąd na pewno się mały wziąłna szczęście do ojca podobny, po mnie ma tylko oczy i karnację.
Śliczna!Chwale sie i ja, dzisiaj 5msc !![]()