reklama
Smerfetka94
Fanka BB :)
Ja nie płaciłam za te badaniaDziewczyny a kiedy robocie badanie na toksoplazmozę i HIV ? To są chyba badania za które trzeba zapłacić?
patpat95
J
julianap
Gość
Właśnie teraz powinnyśmy je robićDziewczyny a kiedy robocie badanie na toksoplazmozę i HIV ? To są chyba badania za które trzeba zapłacić?

Jeżeli lekarz, który zleca badanie ma umowę z NFZ, to będą za darmo
Cukierkowa20pare
Oj jak dobrzeNie, ale w pierwszej ciąży też nie miałamMoże teraz z jeden dzień mnie sutki bolały i z dwa razy mi było trochę niedobrze i to w sumie tyle
![]()

Cukierkowa20pare
Ja już już wszystko zrobioneWłaśnie teraz powinnyśmy je robić
Jeżeli lekarz, który zleca badanie ma umowę z NFZ, to będą za darmo![]()

Ja biorę MamaDHA i kwas foliowy ale kwas odstawie bo już mi się kończy a w witaminach jest 400 jednostek czyli tyle ile potrzebujeJakie witaminki bierzecie w ciąży? Jakieś suplementy? Sam kwas foliowy?
Jestem bardzo ciekawa![]()
Liana93
ja biorę duphavit - tam jest żelazo ale ja akurat muszę brać bo mam za mało zdecydowanieJakie witaminki bierzecie w ciąży? Jakieś suplementy? Sam kwas foliowy?
Alexz89
Dziewczyny, cieszę się waszymi pięknymi serduszkami 
to wspaniała wiadomośc i piękne uczucie kiedy można zobaczyć jak dobrze pracuje
@blanny bardzo się cieszę, że jednak się nie poddałaś i poszłaś do innego lekarza!! Aż strach pomyśleć co za konowały zajmują się kobietami i ich ciążami. Teraz dużo spokoju i odpoczynku.
Co do szczepienia - jak ktoś nie chce niech się nie szczepi, ale niech mi nie próbuje wmawiać, że zrobiłam coś źle. Uważam, że zrobiłam dobrze i tyle. Decyzja należy do każdej z nas i każda robi co uważa za stosowne. Tyle w temacie

Co do szczepienia - jak ktoś nie chce niech się nie szczepi, ale niech mi nie próbuje wmawiać, że zrobiłam coś źle. Uważam, że zrobiłam dobrze i tyle. Decyzja należy do każdej z nas i każda robi co uważa za stosowne. Tyle w temacie

reklama
Alexz89
FemibionJakie witaminki bierzecie w ciąży? Jakieś suplementy? Sam kwas foliowy?