Ja 3tyg to bym nie wytrzymała wogole bardzo niecierpliwy jestem po ostatnim poronieniu i wszystko martwi i analizuje stanowczo za duzociesz się że już za tydzieńchciałabym też mieć wcześniej niż 3 tygodnie
![]()
Podobne tematy
- Ladycarooo
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja 3tyg to bym nie wytrzymała wogole bardzo niecierpliwy jestem po ostatnim poronieniu i wszystko martwi i analizuje stanowczo za duzociesz się że już za tydzieńchciałabym też mieć wcześniej niż 3 tygodnie
![]()
Mi już od dawna dawna podoba się jeden i jak na razie zdania nie zmieniłamDo dziewczyn, które po cichu ogladaja wozkiciekawe czy kupimy te, ktore nam się teraz podobają czy będą zupełnie inne...
![]()
Jaki?Mi już od dawna dawna podoba się jeden i jak na razie zdania nie zmieniłam![]()
X-lander X-pulseJaki?
ja też... Dlatego nie wiem jak to będzieJa 3tyg to bym nie wytrzymała wogole bardzo niecierpliwy jestem po ostatnim poronieniu i wszystko martwi i analizuje stanowczo za duzo
Więc trzymam kciuki za twoją cierpliwośćja też... Dlatego nie wiem jak to będziea mieszkam w Niemczech.. I inna lekarka ma full pacjentów
![]()
A pamiętasz ile mm miał zarodek?ja byłam 6+2 i widziałam pęcherzyk żółtkowy z zarodkiem i migotajacym serduszkiemTakże wcale może nie być wcześnie żeby coś zobaczyć
![]()
Ja bylam 6w4 i zarodek 8mmA pamiętasz ile mm miał zarodek?
Hej.Ja mam dwójkę, 2 chłopcówDziewczyny dopiero dzisiaj do Was dołączyłam,jestem ciekawa ile już dzieci macie ?