sandra0777
Fanka BB :)
Dziewczyny, ktory kalendarz skokow rozwojowych Wam sie najbardziej sprawdza?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jakie konkretnie?
https://allegro.pl/oferta/krzeselko...6cab2e664258d9124ef0862320b2d7366fdd6604cf017 takie sasiadka ma i spoko wygląda. Mialam poprzednie chicco za 800 zł i takie klamot że szok. A na rok nie potrzebuje jakiś cudów
Prostota poprostu, łatwo utrzymać w czystości. Rok może posiedzi w foteliku i już się nie przyda. Kupiłabym stokke ale bym musiała kupić tez dla starszejco tak wszyscy to krzesło z Ikei zachwalają ją je widziałam i to jeden wielki plastik i ani to ładne ani zgrabne może że łatwo umyć nie wiem
![]()
Ja też nie ma jakieś nie wiadomo co bo kinderkraft finio (eko skóry i drewna) mój się przyda bo był 3w1 i potem będzie miał krzesło bujane albo zwykleProstota poprostu, łatwo utrzymać w czystości. Rok może posiedzi w foteliku i już się nie przyda. Kupiłabym stokke ale bym musiała kupić tez dla starszej![]()
Przecież nie zapinam mu pasów w domupamiętaj chociaż żebyś miała pasy odpięte jakby się zakrztusił
ja karmie na kolanach Męża więc chyba wszystkie opcje dozwolone![]()
Ja nie zapinam, ale też nie widzę takiej potrzebyGdybym młodego nie zapiela, to by sto razy wyleciał
A krzeselko z Ikei też mi się nie podoba.
No w 2018 to już pewnie były te pączkarnie w Poznaniu, ja w Toruniu jak kupiłam to jeszcze ta sieć nie była tak znana (a przynajmniej ja nie słyszałam), to może był 2016 rok, niedługo po tym jak się z moim poznałam.Może się coś zmieniło przez 3 lataale to tam zjadłam pierwszy raz ciepłego pączka nie zapomnę
a smak morela agrest mniam
Ale narobiłaś takiego smaka że szokjutro jak zajadę do tej dziury co @ness. ma traumę
to pączka będę szukać
![]()
O ja z Poznania, a nie słyszałam o takiej firmieJa też nie ma jakieś nie wiadomo co bo kinderkraft finio (eko skóry i drewna) mój się przyda bo był 3w1 i potem będzie miał krzesło bujane albo zwykle
ale nie ikea totalnie odpada to nie mój styl chyba tylko podnóżek do wc mam taki plastikowy
edit oczywiście kinderkraft to polska firma z Poznania kocham Poznańpisze bo każdy myśli że niemiecka
![]()
Ja też nie ma jakieś nie wiadomo co bo kinderkraft finio (eko skóry i drewna) mój się przyda bo był 3w1 i potem będzie miał krzesło bujane albo zwykle [emoji12]
ale nie ikea totalnie odpada to nie mój styl chyba tylko podnóżek do wc mam taki plastikowy [emoji23]
edit oczywiście kinderkraft to polska firma z Poznania kocham Poznań [emoji7] pisze bo każdy myśli że niemiecka [emoji23]