Julitka
Nadzieja umiera ostatnia
Dlatego ze tez tak mialas to mam jeszcze nadziejeNie bój żaby maleńka! Ja też tak miałam i nie dostałam @!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dlatego ze tez tak mialas to mam jeszcze nadziejeNie bój żaby maleńka! Ja też tak miałam i nie dostałam @!
szczerze przeczucie to ja mam co miesiac i nic naprawde nie wiem co miesiac sobie wmawiam ze to juz i ciagle nicNo trzymamy kciuki za jutro. A masz jakieś przeczucie czy coś?
Papa wesolych SwiatA ja mam dobrego szefa tralalala - własnie zarządził wyjście do domu :-)
Papa
Wielkie DziekiJulitka i tak ma większość dziewczyn, wydaje się, że @ tuż tuż,
a tu nagle cisza i spokój. Ponieważ starasz się już 1,5 roku, to trzymam
kciuki x 2.
Bedzie dobrze zobaczysz jestem tego pewnaBędzie dobrze. Zobaczysz. Trudno o tym nie mysleć. Wiem, zwłaszcza teraz. Tak bardzo też chciałabym już próbować, mieć nadzieje że w końcu się uda.
Bedzie dobrze zobaczysz jestem tego pewnaMysl pozytywnie i nie martw sie o nic
![]()
A ja mam dobrego szefa tralalala - własnie zarządził wyjście do domu :-)
Papa