reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

A my jes
Ja mam 5 tki pampersa, ale za duże jeszcze są. Dady są chyba mniejsze, może dlatego. No ale znowu zaczął w nocy dady przesikiwac, więc, to może kwestia rozmiaru. Od ilu kg one są ?

Znajoma mi mówiła że jej syn z listopada jeszcze w 3 chodzi, a urodził się ponad 4 kg 😳
A my jestesmy nadal na 2 z Pampers Premium Care i dobre sa😳

reklama
Niektórym nie da się wytłumaczyć ... Mój rwie się do siadu to przecież można go sadząc 🤦
No właśnie u niej też tak to wygląda 🤦 skoro sam się podnosi w foteliku to czemu nie można na kolanach... Na szczęście jeździmy tu max raz w miesiącu, więc nie będę robić dramy. Moi rodzice nie robią takich głupot. Tutaj teściowie nawet ciągle wielce zdziwieni, że nic młodemu nie podaje oprócz piersi, że wody nie, że słoiczka nie... I ciągle cisna że bez skarpetek to mu zimno, a na zewnątrz 27 stopni 😐😐😐🙃🙃

My dzisiaj byliśmy tutaj z młodym na koncercie disco polo :D i kupiliśmy balona z helem dla młodego :D miał dużo wrażeń, padł przed 20

No właśnie u niej też tak to wygląda 🤦 skoro sam się podnosi w foteliku to czemu nie można na kolanach... Na szczęście jeździmy tu max raz w miesiącu, więc nie będę robić dramy. Moi rodzice nie robią takich głupot. Tutaj teściowie nawet ciągle wielce zdziwieni, że nic młodemu nie podaje oprócz piersi, że wody nie, że słoiczka nie... I ciągle cisna że bez skarpetek to mu zimno, a na zewnątrz 27 stopni 😐😐😐🙃🙃
No już szkoda słów, bo milion razy mówiłam że ciężko mi się dogaduje z pewnymi osobami i teraz po prostu o tym nie myśleć. I ta rzadko je widuję.

reklama
Do góry