Niedługo mama
Fanka BB :)
Niezła byłaby z nich parka hahaNa to liczyłam hihi
Słodki gagatek
 ale bez matki nie ma mowy o wyjeździe do Szwajcarii haha

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Niezła byłaby z nich parka hahaNa to liczyłam hihi
Słodki gagatek

kolejny słodziakRowieśnik pozdrawia
 .
. 
Ważę 50 kg tyle co przed ciążąkolejny słodziak.
Ps jeżeli to Ty na zdjęciu obok to jak Ty wróciłaś do formy
 sama nie wiem jak to zrobilam
sama nie wiem jak to zrobilam myślę, że to geny aczkolwiek jestem miłośniczką warzyw i owoców ale od czasu porodu w nocy jak wstaję karmić to bardzo smakują mi słodycze jak nigdy  więc zawsze coś sobie podjem rafaello albo takie małe snikersy
  myślę, że to geny aczkolwiek jestem miłośniczką warzyw i owoców ale od czasu porodu w nocy jak wstaję karmić to bardzo smakują mi słodycze jak nigdy  więc zawsze coś sobie podjem rafaello albo takie małe snikersy
Jaki słodziakU nas dziś 21 tygodni i byla waga
Poniżej mój urwis

U nas w 20 tygodniu ważył 7400 i 69 cmJaka ona śliczniutka
a Nelka ma za 2 dni 20 tygAle będzie ważyć pewnie ok. 7300 gram, no ale ona długa, bo 68 cm jak nie więcej
za tydzień mamy szczepienie to zobaczymy ile już waży i mierzy dokładnie

Zgadzam sięNo i prawidłowo!To jest najlepsze dzieciństwo jak dziecko wszystkiego próbuje, dotyka, sama natura hah
A poza tym, no weź teraz za dzieckiem ( mówię już takim co zaczyna chodzić) lataj co sekundę i co dotknie myj mu ręce chusteczką albo nie pozwalaj mu nic dotykać. No nie, to nie dzieciństwo
A i my byśmy się zajechały.
 nie ma co przesadzać butelki wyparzamy gryzaki tez w sumie wyparzam ale nie latam ze ściereczką i nie wycieram wszystkiego. Matę wieczorem wycieram bo buźką jeździ a po całym dniu ślinienia się na niej jest po prostu brudna. Wiadomo o czystość trzeba dbać ale przed wszystkimi zarazkami dzieci nie ochronimy
nie ma co przesadzać butelki wyparzamy gryzaki tez w sumie wyparzam ale nie latam ze ściereczką i nie wycieram wszystkiego. Matę wieczorem wycieram bo buźką jeździ a po całym dniu ślinienia się na niej jest po prostu brudna. Wiadomo o czystość trzeba dbać ale przed wszystkimi zarazkami dzieci nie ochronimy 
Czyli np. do marcheweczki z ogródka dodajemy kilka kropel oliwy? I wtedy podajemy dziecku chyba muszę dużo doczytaćTak jak @Niedługo mama napisała trzeba dbać o Tłuszcze.
napewno słyszałaś ale nie skojarzyłaś chodzi o dobre wchłanianie witamin A, D, E i K których niedobór prowadzi do zaburzenia wzrostu i rozwoju malucha

SłodkościU nas dziś 21 tygodni i byla waga
Poniżej mój urwis

A ja Padam bo młoda nie chciała zasnąć, wygłupy itd, i przebudziła się przed chwilą. Idę się kąpać i spać.moje dziecko padło o g. 19 jeszcze przy butli po całym dniu wrażeńa matka nie wie co ze sobą zrobić już dwa prasowania zrobiłam, uprane zabawki na jutro, mata umyta, sterylka zrobiona
co robić a to wakacje

U mnie też jęczy i marudzi bardzo często a ona przetwarza informacjeHaha przetwarza nowe umiejętności dobreee
Bede używać tego sformułowania zamiast marudzi, jęczy itp
 nie wiedziałam
nie wiedziałam