reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
raczej się siebie nie wyprą 😍
Ps widzę że starsza to bardziej styl pop punk?
Ona tak trochę rockowo metalowo, punk i jeszcze jak japońskie subkultury. Nie ogarniam, ja sama pół życia glany nosiłam i nadal słucham ciężkiego brzmienia. A mój mąż stary punk 🤷‍♀
Maleństwo śliczne, pasują jej niebieskie oczka! i jakie ma brewki pięknie zarysowane 😍
Dobrze powiedziane - cuda!
Najstarsza widać, że ma charakter 😎
Wszystkie mają charaktery i to solidne. Dobrusia jest tak uparta, że ja wymiękam. Słucha tylko mnie, reszta nie ma w ogóle autorytetu 🙈🙈🤣
Ooo jak fajnie to słyszeć... A nie ciągle - "cały tatuś"
🙏 dziękuję 🙏

My oboje zielonoocy a malutka ma póki co niebieskie
Oj tam, sąsiadów córka wygląda jak swoja mama, a wszyscy jej mówią, że czysty tatuś. Co wszyscy się na tych tatusiów uwzięli 🙈🤣 jak to głównie nasza robota 🤪 komórkę jedną dołożyli i se wyobrażają nie wiadomo co 🤪🤪

My chcieliśmy kupić jej kombinezon, mąż zszedł do piwnicy a tam 3 kombinezony plus jeszcze pełno kurtek, bezrękawników na teraz 😂 jedynie kupimy jej wełniane buciki i może jakieś spodnie do tych kurtek co ma na zimę, bo bardzo mi się spodobały te wełniane rzeczy.
Ale super. Ta wełna naprawdę jest ekstra, ja właśnie kupiłam dzisiaj w lumpie 2 bodziaki w dobrym stanie.

My w czwartek świętujemy pół roku 😃 i dopiero faktycznie teraz idzie prawa dolna jedynka 😃 Jest biała plamka i górka w tym miejscu. Zobaczymy jak to będzie bo trochę dzis była ale milcząca 🤷‍♀️
A tu wstawiam foto z dzisiaj. Mina z typu - co zbroić.

Załączniki

• 20210830_094047.jpg
    20210830_094047.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 71
Ona tak trochę rockowo metalowo, punk i jeszcze jak japońskie subkultury. Nie ogarniam, ja sama pół życia glany nosiłam i nadal słucham ciężkiego brzmienia. A mój mąż stary punk 🤷‍♀

Wszystkie mają charaktery i to solidne. Dobrusia jest tak uparta, że ja wymiękam. Słucha tylko mnie, reszta nie ma w ogóle autorytetu 🙈🙈🤣

Oj tam, sąsiadów córka wygląda jak swoja mama, a wszyscy jej mówią, że czysty tatuś. Co wszyscy się na tych tatusiów uwzięli 🙈🤣 jak to głównie nasza robota 🤪 komórkę jedną dołożyli i se wyobrażają nie wiadomo co 🤪🤪

Ale super. Ta wełna naprawdę jest ekstra, ja właśnie kupiłam dzisiaj w lumpie 2 bodziaki w dobrym stanie.
Tez myślałam żeby wybrać się na nową dostawę do lumpeksu. Najwyzej wezmę młodą pod pachę i pojedziemy 😊

My w czwartek świętujemy pół roku 😃 i dopiero faktycznie teraz idzie prawa dolna jedynka 😃 Jest biała plamka i górka w tym miejscu. Zobaczymy jak to będzie bo trochę dzis była ale milcząca 🤷‍♀️
ależ ona ma włosów 😱 i brązowe oczy śliczniusia😍

ps nie wiem ja nie widzę piwnych 😂

Ale dziewczyny nastukałyście przez weekend....ciężko nadrobić...
U nas też idzie a nawet już wyszła prawa dolna jedynka....stuka pod łyżeczką więc to na pewno ząb...:) 💪
Cudna ta Twoja córcia....😍😍Wygląda jak aniołek:)
Wysyłam zdj Nelki z sesji na 5 Msc 😁 zawsze co miesiąc jej robię na pamiętaka 😀
Zobacz załącznik 1310870Zobacz załącznik 1310871Zobacz załącznik 1310872
Cudowna 😍 😍

Ojej ale śliczna pyzunia 🥰🥰🥰

Super pamiątka!

Też mamy piątkę za sobą.

Ale ten czas leci, dopiero co pisałyśmy o skurczach, czopach i innych zwiastunach porodu a tu proszę... Wzruszyłam się, Nela będzie miała powodzenie, bez dwóch zdań ❤️

Maja również cudowna😍😍 i co najważniejsza sprinterka jak się patrzy....oby wszystkie dzieci brały z niej przykład bo zasuwa jak mały samochodzik💪

Mam piwne. Melanii zostały takie stalowe na razie. Też kiedyś pytałam. Czy od tego czasu u kogoś są jednak zmiany ?
Melania słodziaśna😍Też mam piwne oczy...tatuś takie ni zielone ni szare i moja ma bardzo podobne do Melanii:)
U nas błękitne obwódki wokół źrenic, w brązowe już nie wierzę.

Zobacz załącznik 1310919

A tu moje trzy cuda.
Zobacz załącznik 1310921
Super dziewczyny 😍 😍Jak ja zazdroszczę że już taką "cudowną trójeczkę " masz....🤩🥰🥰

reklama
Do góry