reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2021

Hehe i następnym razem jak Wy do nich też nie zapukacie to będą stać w negliżu 😂 😂Oj nie chciałabym widzieć teścia nago😂😂Albo się okaże , że teściowie to swingersi😂😂Oj za daleko mnie poniosło....:)
Będzie dobrze jak wszyscy będą szanować swoją i czyjąś prywatność:)
Matko z córką nie chciałabym widzieć tesciow w negliżu 😂😂 ale z tymi swingersami padłam 😂😂😂

reklama
pierwszy raz umykam włosy w zimnej wodzie wiecie jakie mam super puszyste i delikatne bez odżywki 😂 chyba przesadzam z ciepłą wodą i się niszczą 🙄
w każdym razie chyba to kwestia przyzwyczajenia 👍
Łuska włosa się zamyka i wszelkie substancje z szamponu bądź odżywki lepiej wnikają, tak się powinno robić jak np umyjesz głowę, nałożysz odżywkę i właśnie powinnaś spłukiwać ją letnią albo chłodną wodą

U nas dziś wyczekane ciacho Bounty z okazji ukończenia 6 miesięcy hihi
Jak tam @Niedługo mama, chłodzisz już trunki??? 😜
2021-09-16-11-52-15..jpg

my z małym noc nieprzespana 1.40 pobudka i on będzie się teraz uczył raczkować i tak do 4.58🙄 na szczęście rano odespane ahhh nie stresuje się bo to pierwszy raz Kocham tego słodziaka🥰 a teraz znów śpi po tym jak wyczerpała go łyżka cedzakowa bo mamusia robiła naleśniki 😂
Dobry jest 🤣🤣🙈
U nas z kolei była pobudka w nocy a ja byłam taka zmęczona, że nie zarejestrowałam i dziecko z krawędzi łóżka ściągałam.
PS: moja ledwo pelza do tyłu a dziś zaczęła się bujać na czterech, zaczynam się zastanawiać, czy u nas etap pełzania nie będzie pominięty.

Dobry jest 🤣🤣🙈
U nas z kolei była pobudka w nocy a ja byłam taka zmęczona, że nie zarejestrowałam i dziecko z krawędzi łóżka ściągałam.
PS: moja ledwo pelza do tyłu a dziś zaczęła się bujać na czterech, zaczynam się zastanawiać, czy u nas etap pełzania nie będzie pominięty.
U nas też nie pełza tylko się wiecznie buja i przeskakuje jak żaba na 4

Dobry jest 🤣🤣🙈
no właśnie wzięłam mojego z łóżeczka bo już mnie wkurzało jak słyszałam tylko jak obija głowę 🙄 i ryk i w drugą stronę i tak w kółko. wzięłam go do nas ale za chwilę zdałam sobie sprawa że jeszcze zasnę i spadnie łaził po całym łóżku nawet po Mężusiu a ten nic jak kamień 😂
ostatecznie poszliśmy na dywan poszalał, kołysanka i resztę poranku z nami spał.
Uuu to u Was rzeczywiście z Pełzanie kamień być nici😂

Ps miałam Cię zapytać masz jakieś przykłady wiązań chusty dobra stronę?

reklama
Do góry