reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Lecim na spacer bo przestało ciurkac wreszcie:dry::-) Bodzia , ja tam cię lubię na tych fotkach bo mnie figura nie obchodzi. Masz piekną twarz i bardzo mądre i wesołe oczy:tak::-):-). jakbyś zobaczyła jak mi się wszystko wylewa ze spodni po ciązy...brr:dry::dry::crazy:

No to super. Cd nizej

Nie ma sie czego bac. Kazda ma jakies kawalki ciala ktore lubi, a i takie ktore woli schowac. Sa sprytne sposoby ;-)

I wlasnie dlatego ze masz jasna cere pasuje Ci czerwien :) Wlosy mozesz pocieniowac na calej dlugosci, albo zrob gestsza grzywke albo zrezygnuj z niej i bedziesz powalac! :-) I

Co do Solarki to podobno mozna wpasc w nalog, a zdrowsze slonce. Ja rozjasniam wlosy bo tez bladzioszek ze mnie i uzywam delikatnie pudrow brazujacych sypkich na czolo nos policzki i brode.

megusku ja kiedys szokowalam rubinowa czerwiienia na wlosach... hm nie byl to najlepszy pomysl...
Masz moze jakies jeszcze sugestie?
A co z moim ubiorem?

Lecim na spacer bo przestało ciurkac wreszcie:dry::-) Bodzia , ja tam cię lubię na tych fotkach bo mnie figura nie obchodzi. Masz piekną twarz i bardzo mądre i wesołe oczy:tak::-):-). jakbyś zobaczyła jak mi się wszystko wylewa ze spodni po ciązy...brr:dry::dry::crazy:

Bodzia zaintrygowało mnie co ty tam masz w śmietniku na trzecim zdjęciu? jakaś imprezka była?;-):-D:-D:-D:-D:-D
To jest fotka robiona u teściów;-)A imprezka była.Pierwszy raz po trzech latach szwagra widzieliśmy:-D
Wiecie mnie się zdaje,że w oczach innych wyglądamy lepiej niż w swoich.No i tu jes pies pogrzebany.Jak pokochamy siebie z wszystkimi "wadami" to będziemy najpiękniejsze:tak::-D

M mnie wkur....
Pojechal do wroclawia i juz mu sie odmienilo i mnie nie kocha :-/

Oklamal mnie znowu i potraktowal jak szmate. C
o zrobilam?
Tel do jego siostry - rycze...
Tel do jego matki - rycze!
:wściekła/y::wściekła/y:
Ta wkurw i zjebala go przez tel ze jakies jaja sobie ze mnie robi.:angry: No i dzisiaj bdzie mial niezla jazde jak wroci do domu!
Siostra tez pojechala jak po szmacie. Jego matka 5 razy do mnie dzwonila... i uspokajala! Stwierdzila ze idiota jeszcze pozaluje i ona sie o to postara. Jego siostra tez :wściekła/y::tak:

On stwierdzil ze cyrk robie i ze on sie matki nie boi :crazy: co jest guzik prawda bo trzesie portkami przed nia. Bo jak go wypierdoli z mieszkania to pod most pojdzie!

Powiedzialam jej tez o tym, jak po mnie pojechal i co nagadal na nia ostatnio.... Dopiero sie wsciekla :D... a on dzisiaj ma u niej byc wiec bedzie jatka!!

Czasem tesciowe sie przydaja...

Tak samo umiejetnosc placzu na zawolanie ;-)

Zgadzam sie z Madzka. Piekna dusza Bodzinki jest wazniejsza od piekna zewnetrznego..no ale jak chce kobieta piekniej wygladac ...;-)

Proszeeeeeeeeeee

Wiec na poczatku powiem Ci dlaczego nie lubisz tych zdjec.
Na pierwszym, od dolu fajnie obcasik, botki ale kiecka za krotka i ta balbanka dodaje masy. Gdyby sweter byl cienszy i bez pozimych pasow i nalozylabys pas na wysokosci pod pepkiem byloby lepiej. Spodnice raczej za kolano ale do nich odslaniaj noge (nie kozaki a jezeli to wyzej kolana)
Drugie. Sama wiesz. Jak sie pochylamy nasze sadelko wyplywa z nas. (Podobnie z drugim podbrodkiem jak sie wyprostujemy nie widac go wiec rada dla wszytkich -piers w przod!!) Nie nos tak opietych bluzek. Rownowaz szerokosc bioder i ramion, czyli ubieraj lodkowe bluzeczki. Paski w talii.
Trzecie.Jak sama widzisz masz niezla dolna czesc brzucha, wiec nos bluzki u gory luzniejsze ale nie dluzsze niz do kosci miednicy.

Sukienki nos lekko dopasowane w talii z paskiem. Masz niezle nogi i pokazuj lydki.
I usmiechaj sie jak najczesciej :)

megusku ja kiedys szokowalam rubinowa czerwiienia na wlosach... hm nie byl to najlepszy pomysl...
Masz moze jakies jeszcze sugestie?
A co z moim ubiorem?

Masz super figure, mozesz nosic wszystko. Jezeli wlosy Ci sie nie podobaja to zapusc do lopatek i zrezygnuj z grzywki.
Nie wiem jak pozostale dziewczyny ale uwazam ze za duzo klniesz Cara. Mimo ze jest sie wkurzonym mozna inaczej przekazac nam to wszystko co napisalas z przerywnikami.

witam mamy.ja jestem nowa na forum.siedze sobie w domku juz od grudnia.nicolka czasem grzeczna czsem mniej, ale najbardziej narzekam na to ze nie mam z kim pogadac i caly czas jem z tych nudow:tak:a jeszcze nie doszlam do swoich 55 sprzed ciazy...pozdrawiam mamusie

reklama
Do góry