reklama
Lecim na spacer bo przestało ciurkac wreszcie
:-) Bodzia , ja tam cię lubię na tych fotkach bo mnie figura nie obchodzi. Masz piekną twarz i bardzo mądre i wesołe oczy
:-):-). jakbyś zobaczyła jak mi się wszystko wylewa ze spodni po ciązy...brr

jasmina111
Fan(ka)
Bodzia zaintrygowało mnie co ty tam masz w śmietniku na trzecim zdjęciu? jakaś imprezka była?;-)

No to super. Cd nizej
Nie ma sie czego bac. Kazda ma jakies kawalki ciala ktore lubi, a i takie ktore woli schowac. Sa sprytne sposoby ;-)
I wlasnie dlatego ze masz jasna cere pasuje Ci czerwienWlosy mozesz pocieniowac na calej dlugosci, albo zrob gestsza grzywke albo zrezygnuj z niej i bedziesz powalac! :-) I
Co do Solarki to podobno mozna wpasc w nalog, a zdrowsze slonce. Ja rozjasniam wlosy bo tez bladzioszek ze mnie i uzywam delikatnie pudrow brazujacych sypkich na czolo nos policzki i brode.
megusku ja kiedys szokowalam rubinowa czerwiienia na wlosach... hm nie byl to najlepszy pomysl...
Masz moze jakies jeszcze sugestie?
A co z moim ubiorem?
Lecim na spacer bo przestało ciurkac wreszcie:-) Bodzia , ja tam cię lubię na tych fotkach bo mnie figura nie obchodzi. Masz piekną twarz i bardzo mądre i wesołe oczy
![]()

To jest fotka robiona u teściów;-)A imprezka była.Pierwszy raz po trzech latach szwagra widzieliśmyBodzia zaintrygowało mnie co ty tam masz w śmietniku na trzecim zdjęciu? jakaś imprezka była?;-)![]()

Wiecie mnie się zdaje,że w oczach innych wyglądamy lepiej niż w swoich.No i tu jes pies pogrzebany.Jak pokochamy siebie z wszystkimi "wadami" to będziemy najpiękniejsze

M mnie wkur....
Pojechal do wroclawia i juz mu sie odmienilo i mnie nie kocha :-/
Oklamal mnie znowu i potraktowal jak szmate. C
o zrobilam?
Tel do jego siostry - rycze...
Tel do jego matki - rycze!

Ta wkurw i zjebala go przez tel ze jakies jaja sobie ze mnie robi.
No i dzisiaj bdzie mial niezla jazde jak wroci do domu!
Siostra tez pojechala jak po szmacie. Jego matka 5 razy do mnie dzwonila... i uspokajala! Stwierdzila ze idiota jeszcze pozaluje i ona sie o to postara. Jego siostra tez

On stwierdzil ze cyrk robie i ze on sie matki nie boi
co jest guzik prawda bo trzesie portkami przed nia. Bo jak go wypierdoli z mieszkania to pod most pojdzie!
Powiedzialam jej tez o tym, jak po mnie pojechal i co nagadal na nia ostatnio.... Dopiero sie wsciekla
... a on dzisiaj ma u niej byc wiec bedzie jatka!!
Czasem tesciowe sie przydaja...
Tak samo umiejetnosc placzu na zawolanie ;-)
Pojechal do wroclawia i juz mu sie odmienilo i mnie nie kocha :-/
Oklamal mnie znowu i potraktowal jak szmate. C
o zrobilam?
Tel do jego siostry - rycze...
Tel do jego matki - rycze!

Ta wkurw i zjebala go przez tel ze jakies jaja sobie ze mnie robi.

Siostra tez pojechala jak po szmacie. Jego matka 5 razy do mnie dzwonila... i uspokajala! Stwierdzila ze idiota jeszcze pozaluje i ona sie o to postara. Jego siostra tez

On stwierdzil ze cyrk robie i ze on sie matki nie boi

Powiedzialam jej tez o tym, jak po mnie pojechal i co nagadal na nia ostatnio.... Dopiero sie wsciekla
Czasem tesciowe sie przydaja...
Tak samo umiejetnosc placzu na zawolanie ;-)
Lecim na spacer bo przestało ciurkac wreszcie:-) Bodzia , ja tam cię lubię na tych fotkach bo mnie figura nie obchodzi. Masz piekną twarz i bardzo mądre i wesołe oczy
![]()
Zgadzam sie z Madzka. Piekna dusza Bodzinki jest wazniejsza od piekna zewnetrznego..no ale jak chce kobieta piekniej wygladac ...;-)
Wiec na poczatku powiem Ci dlaczego nie lubisz tych zdjec.
Na pierwszym, od dolu fajnie obcasik, botki ale kiecka za krotka i ta balbanka dodaje masy. Gdyby sweter byl cienszy i bez pozimych pasow i nalozylabys pas na wysokosci pod pepkiem byloby lepiej. Spodnice raczej za kolano ale do nich odslaniaj noge (nie kozaki a jezeli to wyzej kolana)
Drugie. Sama wiesz. Jak sie pochylamy nasze sadelko wyplywa z nas. (Podobnie z drugim podbrodkiem jak sie wyprostujemy nie widac go wiec rada dla wszytkich -piers w przod!!) Nie nos tak opietych bluzek. Rownowaz szerokosc bioder i ramion, czyli ubieraj lodkowe bluzeczki. Paski w talii.
Trzecie.Jak sama widzisz masz niezla dolna czesc brzucha, wiec nos bluzki u gory luzniejsze ale nie dluzsze niz do kosci miednicy.
Sukienki nos lekko dopasowane w talii z paskiem. Masz niezle nogi i pokazuj lydki.
I usmiechaj sie jak najczesciej
megusku ja kiedys szokowalam rubinowa czerwiienia na wlosach... hm nie byl to najlepszy pomysl...
Masz moze jakies jeszcze sugestie?
A co z moim ubiorem?
Masz super figure, mozesz nosic wszystko. Jezeli wlosy Ci sie nie podobaja to zapusc do lopatek i zrezygnuj z grzywki.
Nie wiem jak pozostale dziewczyny ale uwazam ze za duzo klniesz Cara. Mimo ze jest sie wkurzonym mozna inaczej przekazac nam to wszystko co napisalas z przerywnikami.
21kasia21
mamcia N&N :)
witam mamy.ja jestem nowa na forum.siedze sobie w domku juz od grudnia.nicolka czasem grzeczna czsem mniej, ale najbardziej narzekam na to ze nie mam z kim pogadac i caly czas jem z tych nudow
a jeszcze nie doszlam do swoich 55 sprzed ciazy...pozdrawiam mamusie

reklama
Podziel się: