reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Nasze wakacje

A ja chcę przynajmniej na działeczkę... ;-) piaskownica dla Milenki już czeka (oczywiście jeszcze w kartonie) :tak:

reklama
my juz w koncu wybralismy miejsca Turcja tylko teraz mamy dwie oferty i gotowe albo aquapark albo normlany hotel baseny i plaza musimy przedyskutowac za i przeciw napewno ostatni koniec sierpnia i pierwszy tydzien wrzesnia wiec czas na diete :-D

A ja najbardziej bym chciala w polsce nad morze:-:)tak:
Ale zostana mi tylko pewnie gory u mojej cioci kolo Szklarskiej Poreby:tak:

A ja jakoś o wakacjach narazie nie myślę, ale zdecydowanie wolę morze od gór, choć góry też mają swój urok. Mój Tomek coś przebąkiwał, że my ciągle tylko morze lub góry, a on by w tym roku pojechał sobie dla odmiany na jezioro.

A ja jakoś o wakacjach narazie nie myślę, ale zdecydowanie wolę morze od gór, choć góry też mają swój urok. Mój Tomek coś przebąkiwał, że my ciągle tylko morze lub góry, a on by w tym roku pojechał sobie dla odmiany na jezioro.
No to Mazury :tak::-)

a ja wczoraj szukałam wycieczki i najpierw chciałam do Maroco, potem na Madere, ale tam chyba lot trwa ok. 3 godzin (i to dla Lenki chyba za długo) tak strzelam bo nigdzie nie pisze więc wybrałam Bułgarie narazie wybrałam, chyba tam sie krócej leci :confused::baffled: jeszcze muszę pogadać ze znajomymi i coś mam nadzieje ze wybierzemy, ale jak widze to fajnie czekać na ostatnią chwilę bo można super ceny wychaczyć ja narazie wybrałam takie 2 oferty:

Atlas, Z?ote Piaski, Warna, Bu?garia, last minute, wycieczki, wakacje, oferty, urlop

Paradise Beach, Elenite, Burgas, Bu?garia, last minute, wycieczki, wakacje, oferty, urlop

Lenulka podobno w tym roku ludziska kupuja wczasy wiec szybko koncza sie miejsca i czasem lepiej nie`czekac zwlaszcza jesli chcesz jechac z dzieckiem bo nie masz pewnoscie co zostanie
no a co do ceny to ostateczna jest w momencie jak robisz rezerwacje ale jeszcze zanim ja zaakaceptujesz wiec nie ma co sie tym sugerowac czasem

no bulgarie poecam tez jezdzilam tam z rodzicami jak mialam 4 latka :-D

reklama
Ale fajnie macie...wycieczka za granica i jescze cieple kraje....:sorry2::happy:wow.....
tez bym chciala....a pewnie juz nigdy nie wyjade nigdzie....przez 30 lat bede siedziala w domku...:-p:-D:laugh2: w sumie to tez nie zle na stare lata sobie pozwiedzamy z mezem.....hihihih

Do góry