reklama
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
my juz w koncu wybralismy miejsca Turcja tylko teraz mamy dwie oferty i gotowe albo aquapark albo normlany hotel baseny i plaza musimy przedyskutowac za i przeciw napewno ostatni koniec sierpnia i pierwszy tydzien wrzesnia wiec czas na diete 

rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Na wieś.Rozalka,gdzie Ty chcesz jechac,jak nad morzem mieszkasz?No chyba,ze w góry...
![]()

A no w góry bym pojechała,ale Kuba troche za mały i finansów brak.

A ja jakoś o wakacjach narazie nie myślę, ale zdecydowanie wolę morze od gór, choć góry też mają swój urok. Mój Tomek coś przebąkiwał, że my ciągle tylko morze lub góry, a on by w tym roku pojechał sobie dla odmiany na jezioro.
irtasia27
No to MazuryA ja jakoś o wakacjach narazie nie myślę, ale zdecydowanie wolę morze od gór, choć góry też mają swój urok. Mój Tomek coś przebąkiwał, że my ciągle tylko morze lub góry, a on by w tym roku pojechał sobie dla odmiany na jezioro.

a ja wczoraj szukałam wycieczki i najpierw chciałam do Maroco, potem na Madere, ale tam chyba lot trwa ok. 3 godzin (i to dla Lenki chyba za długo) tak strzelam bo nigdzie nie pisze więc wybrałam Bułgarie narazie wybrałam, chyba tam sie krócej leci 
jeszcze muszę pogadać ze znajomymi i coś mam nadzieje ze wybierzemy, ale jak widze to fajnie czekać na ostatnią chwilę bo można super ceny wychaczyć ja narazie wybrałam takie 2 oferty:
Atlas, Z?ote Piaski, Warna, Bu?garia, last minute, wycieczki, wakacje, oferty, urlop
Paradise Beach, Elenite, Burgas, Bu?garia, last minute, wycieczki, wakacje, oferty, urlop

Atlas, Z?ote Piaski, Warna, Bu?garia, last minute, wycieczki, wakacje, oferty, urlop
Paradise Beach, Elenite, Burgas, Bu?garia, last minute, wycieczki, wakacje, oferty, urlop
karola-04
Lenulka podobno w tym roku ludziska kupuja wczasy wiec szybko koncza sie miejsca i czasem lepiej nie`czekac zwlaszcza jesli chcesz jechac z dzieckiem bo nie masz pewnoscie co zostanie
no a co do ceny to ostateczna jest w momencie jak robisz rezerwacje ale jeszcze zanim ja zaakaceptujesz wiec nie ma co sie tym sugerowac czasem
no bulgarie poecam tez jezdzilam tam z rodzicami jak mialam 4 latka
no a co do ceny to ostateczna jest w momencie jak robisz rezerwacje ale jeszcze zanim ja zaakaceptujesz wiec nie ma co sie tym sugerowac czasem
no bulgarie poecam tez jezdzilam tam z rodzicami jak mialam 4 latka

reklama
Ale fajnie macie...wycieczka za granica i jescze cieple kraje....
wow.....
tez bym chciala....a pewnie juz nigdy nie wyjade nigdzie....przez 30 lat bede siedziala w domku...

w sumie to tez nie zle na stare lata sobie pozwiedzamy z mezem.....hihihih

tez bym chciala....a pewnie juz nigdy nie wyjade nigdzie....przez 30 lat bede siedziala w domku...

Podziel się: