reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wakacje

Wlasnie dlatego jak jedziemy to wynajmuje cale mieszkanko i czujemy sie prawie jak w domku.A teraz wezmiemy ze soba laptopa,to juz w ogole.Moim dzieciakom tak sie podobalo w zeszlym roku,ze chcialy sie tam przeprowadzic:-D.

reklama
my jeszcze nie mamy planów, ale też mi się marzy jakiś wyjast zagramaniczny :tak:, oczywiście z Lenką, dużo moich znajomych z pracy wyjeżdzą z małymi dziećmi za granicę więc chyba nie ma tragedii, jedni jadą samochodami inni samolotami, więc chyba i my w tym roku się gdzieś wybierzemy :tak:

A moi rodzice namawiają nas na wynajęcie kampera i wyprawę w 5 osób po Europie. Pomysł nam się podoba, tylko zastanawiamy się, czy nie zaczekać rok, aż Małgoasia będzie większa:tak:

No proszę ile już planów na wakacje:-)super!!! My wykupilismy apartament we Włoszech i teraz czekamy z niecierpliwościa:):) Planujemy jeszcze odwiedzinki mojej kuzynki w Londynie, ale zobaczymy jak bedzie z moja pracą i finansami:tak:
Wszystkim życzymy udanych wyborów!!!

Ale fajny ten wątek. Zaraz poczytam co napisałyście wcześniej. Mi też się marzy jakiś ciepły kraj nad morzem, ale chyba w tym roku jeszcze sobie odpuścimy. Pewnie pojedziemy gdzieś nad czyste jezioro, bo nasze morze jest niezbyt ciekawe pod względem czystości.

dziewczyny ale macie super,zazdroszczę wam tych wyjazdów:tak::-)
my w tym roku zapewne nigdzie nie wyjedziemy:-( ja wracam do pracy ,brak takich finansów,a do tego mam ślub siostry na drugim końcu polski,bo aż w Szczawnicy i jeszcze chrzciny ja chrzestna:-):-):-)

reklama
Rozalka,gdzie Ty chcesz jechac,jak nad morzem mieszkasz?:-DNo chyba,ze w góry...:-D

Do góry