Patii26
Fanka BB :)
Możesz też zadzwonić do Zusu i oni Ci wszystko powiedząmam ponad 4h jazdy odpada może za kilka lat
a tak na serio jak się realizuje taki bon?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Możesz też zadzwonić do Zusu i oni Ci wszystko powiedząmam ponad 4h jazdy odpada może za kilka lat
No dokładnie. Ostatnio jedna lekarka ostrzegała moją mamę przed wszelkimi hodowlanymi rybami, które można kupić w marketach. Jak ryba to tylko ze sprawdzonego źródła, ja mam jeszcze ten komfort, że do przystani rybackiej niedaleko. Z tym, że ryby są generalnie bardzo zanieczyszczone metalami ciężkimi więc też nie za częstoW łososia nie wierzę ani trochę. Wiem jak wygląda hodowlą bo widziałam na własne oczy. Nie jest to zdrowa ryba.
Ja wykorzystałam już w lipcu. Jak wejdziesz na stronę zusu to tam jest cała instrukcja. Trzeba się tam zalogować, dalej ci wszystko podpowie, to naprawdę proste tylko musi być hotel, który akceptuje te bonyhmm ja to do niedawna nie wiedziałam co tonie wykorzystałam i nawet nie wiem co i jak więc też się chętnie dowiem.
Do tego co Pati napisała to jeszcze dodam, że w miejscu, gdzie opłacasz, po podaniu kodu, przyjdzie Ci sms z kodem potwierdzającym, który podajesz np na recepcji i to wszystko.mam ponad 4h jazdy odpada może za kilka lat
No chodziło mi o to że w kotletach wege szukam smaku warzyw a nie mięsanie ma kotletów warzywnych o smaku mięsa?
te produktu są z białka roślinnego pozyskiwanego ze zbóż.
ja zamawiam we frisco z dostawą do domu ale wiem że są w Carrefour, Auchan
Dlatego nie zamierzam na razie kupować nic z łososiemDokładnie zgłupiec można, hmmm a ten łosoś diabli wiedzą czym to nafaszerowane chociaż tutaj niby wszystko kontrolują ale ja to im nie za bardzo wierzetak poprawiło się żeby za parę dni znowu mogło się pogorszyć
![]()
My wykorzystaliśmy na wspólny weekendDziewczyny, czy wykorzystałyście już bon turystyczny naszych dzieci?
Ja jeszcze nie.
Nie wiem za bardzo jak to zrobić, na weekend do spa bym się wybrała ☺
Syn był na obozie to wykorzystał, a Melania nie. Pewnie nam to przepadnie.
Jak u Was?
Jak na stronie Zusu masz wygenerowany to masz kod do tego bonu i w hotelu czy restauracji podajesz ten numermam ponad 4h jazdy odpada może za kilka lat