Joannazywanska23
Zaangażowana w BB
To życzę Ci aby @ nie przypłynęła na 9 m-cy lub dłużej.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
WitajWitajcie dziewczyny :-)
Postanowiłam do was dołączyć. Od tego miesiąca zaczynamy;-) starania
HMMMMM raczej za pierwszym to nie. Nam udaje się za 3 razem:-). Chciałabym zajść w ciąże do lipca, zeby rodzic w miesiącach zimowo - wioswnnych. Majkę rodziłam w sierpniu. Brzuch miałam 120cm szeroki i czułam sie jak hipek na pustyni![]()
Oj a ja wlasnie mam z tym problem prawie cfały czas mysle tylko o tym zeby sie udało, wiem ze nie powinnam ale nie potrafie przestac za kazdym razem po przytulaniu juz mysle czy sie dało czy poraz kolejny nie?My w zasadzie się nie staramy jeszcze....Myśle, ze bezpieczniej po wycieczce..Dla tych, które nie wiedza kiedy owulacja, są testy owulacyjne- podobne działanie do ciążowych. Dziewczyny tylko nie myślcie o tym w kółko, bo na pewno się nie uda!!!!!
Witaj kochanaTak Kinguś ja też czytałam że kobitka miała słabe kreski i też zafasolkowała.Oj robie sobie nadzieję.Niktosiaaa to do 3 razy sztuka za 3 razem się na pewno uda.Witaj Julitka