reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starające się 2008

reklama
HMMMMM raczej za pierwszym to nie. Nam udaje się za 3 razem:-). Chciałabym zajść w ciąże do lipca, zeby rodzic w miesiącach zimowo - wioswnnych. Majkę rodziłam w sierpniu. Brzuch miałam 120cm szeroki i czułam sie jak hipek na pustyni:tak:

Faktycznie chodzenie w zaawansowanej ciąży w upalne lato to raczej nic przyjemnego. Wcześniej jakoś nie zastanawiałam się nad tym;-)

Też mierzyłam temperaturę. Nie zauwazyłam żadnych spadków i wzrostów. Pomyslałam, może nie mam owulacji.... W tym miesiącu zaszłam w ciążę:-)

My w zasadzie się nie staramy jeszcze....:-D Myśle, ze bezpieczniej po wycieczce..Dla tych, które nie wiedza kiedy owulacja, są testy owulacyjne- podobne działanie do ciążowych. Dziewczyny tylko nie myślcie o tym w kółko, bo na pewno się nie uda!!!!!
Oj a ja wlasnie mam z tym problem prawie cfały czas mysle tylko o tym zeby sie udało, wiem ze nie powinnam ale nie potrafie przestac za kazdym razem po przytulaniu juz mysle czy sie dało czy poraz kolejny nie?

Tak Kinguś ja też czytałam że kobitka miała słabe kreski i też zafasolkowała.Oj robie sobie nadzieję.Niktosiaaa to do 3 razy sztuka za 3 razem się na pewno uda.Witaj Julitka

reklama
Do góry