moja mama miała 39 i też jestem czwartaAle dodam że moja mama miała 40 lat jak mnie urodzila i byłam totalną wpadką4 dziecko niekoniecznie planowane ale potem oczko w głowie
![]()
reklama
Bibi89
Fanka BB :)
I tez średnio planowana?moja mama miała 39 i też jestem czwarta![]()
oj to na pewno, oczko w głowie do terazI tez średnio planowana?![]()
Zawiedziona starająca
Początkująca w BB
Ja bym chciała jeszcze dwójkę urodzić, ale jak widać chcieć a móc to dwie różne rzeczy, jeszcze jest jedno mądre powiedzenie "chcesz rozśmieszyć Boga powiedz Mu o swoich planach" aha na jajnikach mam jakieś pęcherzyki które podobno nie przeszkadzają w zajściu w ciążę, jakbym wam wysłałala cytologię to igła, wszystkie badania super.. Ehhoj to na pewno, oczko w głowie do teraz![]()
Zawiedziona starająca
Początkująca w BB
Czwarta, znaczy tatuś i mamusia płodnimoja mama miała 39 i też jestem czwarta![]()
U
użytkowniczka Co
Gość
Dlaczego badania nie wchodzą w grę?Czwarta, znaczy tatuś i mamusia płodnia u mnie ruletka, bo badania nie wchodzą w grę
![]()
Bibi89
Już mowila ze partner nie chce się zbadać... szkoda bo może właśnie tutaj leży problem i może wystarczyłyby jakieś suple i tyle... mam wrażenie że mężczyźni bardziej boją się wyników takich badań niż myDlaczego badania nie wchodzą w grę?
Zawiedziona starająca
Początkująca w BB
Kupiłam suplement diety nie jadlJuż mowila ze partner nie chce się zbadać... szkoda bo może właśnie tutaj leży problem i może wystarczyłyby jakieś suple i tyle... mam wrażenie że mężczyźni bardziej boją się wyników takich badań niż my
Bibi89
Może on nie chce mieć dzieci ?Kupiłam suplement diety nie jadl
reklama
Zawiedziona starająca
Początkująca w BB
Może on nie chce mieć dzieci ?
Podziel się: