reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

My wczoraj trochę próbowaliśmy..:zawstydzona/y:ale jakoś nam nie wychodziło dobrze..:-(Byłam sucha jak badyl, jak na złośc.. Zawsze było ok, i normalnie nawilżona a wczoraj klapa..:szok: Ale może to z wrażenia,że to dla dzidzi :-pAle i tak dni niepłodne:sorry2: No nic będziemy próbowac dalej:-)

reklama
My wczoraj trochę próbowaliśmy..:zawstydzona/y:ale jakoś nam nie wychodziło dobrze..:-(Byłam sucha jak badyl, jak na złośc.. Zawsze było ok, i normalnie nawilżona a wczoraj klapa..:szok: Ale może to z wrażenia,że to dla dzidzi :-pAle i tak dni niepłodne:sorry2: No nic będziemy próbowac dalej:-)

Być może to stres, lepiej na luzie do tego podejść. Wiem, że trudno tak zrobić ale warto spróbować. Trzymam kciuki żebyś nie musiała długo czekać na dwie kreseczki na teściku. A na wizytę u gin bardzo Cię namawiam.

Jesssst:) Mąż kupił mi ten Folik i dziś rozpoczęłam łykanie:) Dziękuję bardzo za porady,jesteście Kochane słoneczka:) Wiecie, nie wiem czy przed zajściem w ciążę powinnam odwiedzic gin? Boję się,bo jeszcze nigdy nie byłam...nie było takiej potrzeby bo wszystko było ok, @ też regularna i wogóle..Chodziłyście przed zajściem w ciążę do gin? Czy dopiero potwierdzic ciążę?

Agniesiak Ciebie to przez kolano i lać paskiem na goły tyłek....szoruj do gin i to szybko....Nie musisz koniecznie robić niewiadomo jakich badań ale normalną wizyte u gin musisz zaliczyć....nie ma opcji żebys tego nie zrobiła Kochana...Juz już....bo będe z paskiem ganiała po całym forum :-)

.........

Ja nie żartuje.....

:-p do lekarza marsz !

Bardzo ciazowo mi to wyglada... :-D Ja tez latalam do lazienki co godzine, rowniez w nocy, od samego poczatku. No i objawy mialam takie jak na @ tylko pomnozone przez 5! :szok:

Ale z drugiej strony, jak zaczelam staranka, to po kazdej owulce mialam ciaze urojona :baffled: taka bylam nakrecona.........
Trzymam kciukasy :tak::tak::tak:

oh tchnęłaś troszkę nadziei we mnie:-D
może tym razem akurat:tak:
dzięki bużka

Ja również Ci tego życzę:-)
Ale ja teraz wychodzę z założenia, że lepiej być mile zaskoczonym niż znowu się rozczarować.
A i mam pytanie tak z ciekawości kiedy w ciąży zmienia się wygląd piersi(ciemniejsze sutki itp.)?

Masz rację zawsze lepiej być mile zaskoczonym , choc jak sie tak bardzo chce i o tym myśli to nie wiem czy az takie zaskoczenie bedzie :)
Co do piersi to też jestem bardzo ciekawa, bo tez sie nad tym zastanawialam :blink:

Jesssst:) Mąż kupił mi ten Folik i dziś rozpoczęłam łykanie:) Dziękuję bardzo za porady,jesteście Kochane słoneczka:) Wiecie, nie wiem czy przed zajściem w ciążę powinnam odwiedzic gin? Boję się,bo jeszcze nigdy nie byłam...nie było takiej potrzeby bo wszystko było ok, @ też regularna i wogóle..Chodziłyście przed zajściem w ciążę do gin? Czy dopiero potwierdzic ciążę?

I jeszcze warto zrobić badanie z krwi na przeciwciała różyczki i toksoplazmozy. Ale to wszystko powie ci gin.

reklama
Do góry