reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Hani teraz 2 zęby się wybijają, i sie tak ciaga za uszy, że szok. No ale najważniejsze, że już wiecie od czego
No właśnie pediatra mowi ze jak dzieci ząbkują a często jest przy tym katar to właśnie niektórym idzie na uszy. Zależy jak dluga jest trabka sluchowa czy cos..... A u nas przy zębach mloda ciagle nos zatkany i być może to jest powodem. Mamy iść do laryngologa to sprawdzimy

reklama
A Wy jak po imprezie udała się?
Oj udało. Było super. Hanka sobie tańczyła każdy się cieszył. Na początku jak wszystkich zobaczyła na przedpokoju to chwila przytulania a później poszla 😂😂 każdy zakochany w Hance bo umie skradac serca 😂😂 goście wyszli o 23 takze dlugo siedzieli. Jedzenie zniknęło więc chyba dobre. Cieszę się że mam już z głowy. 😂Teraz jeszcze przeżyje urodziny w niedzielę dla starszej na kulkach dla kumpelek w przedszkolu i już z górki 😂😂😂 sprzątałam wczoraj do 1 w nocy 😂dziś rano jeszcze wyniósł maz do piwnicy krzesła stol. Odkurzył i umył podlogi 😁takze impreza bardzo udana była!

Oj udało. Było super. Hanka sobie tańczyła każdy się cieszył. Na początku jak wszystkich zobaczyła na przedpokoju to chwila przytulania a później poszla 😂😂 każdy zakochany w Hance bo umie skradac serca 😂😂 goście wyszli o 23 takze dlugo siedzieli. Jedzenie zniknęło więc chyba dobre. Cieszę się że mam już z głowy. 😂Teraz jeszcze przeżyje urodziny w niedzielę dla starszej na kulkach dla kumpelek w przedszkolu i już z górki 😂😂😂 sprzątałam wczoraj do 1 w nocy 😂dziś rano jeszcze wyniósł maz do piwnicy krzesła stol. Odkurzył i umył podlogi 😁takze impreza bardzo udana była!
Podziwiam Cie ile ty masz sily ;D ja juz nie pamiętam kiedy siedziałam do 1 w nocy haha

Tylko ze wydaje mi się ze mloda z uchem juz walczy od tamtego czasu. Bo juz się ciągnęła. Nie wiem, bo byc moze zrobiło się to później. Nie będę dochodziła itp. Ważne ze wiem od czego goraczkuje i ze juz na nią lek zadziała. Teraz szukam laryngologa
Niestety tak jest że czasami pediatrzy nie widzą zapalenia ucha, a laryngolog już tak. Lekarz też człowiek, niestety może się pomylić, dlatego ważna jest też czujność rodzica, tak jak Ty byłaś czujna w przypadku małej

U nas temperatura w nocy dochodzi do 38.5. W dzien kolo 38. Jak ma 37 to nie zbijam. Dopiero kolo 38. Dzis lekarz qiec mam nadzieje ze co zaradzi bo ile mozna
U nas przy ząbkowaniu tak bylo, taka wlasnie temperatura i duzo placzków w nocy. A pozniej pojawialy się ząbki.

Dziewczyny mój mały opanował wchodzenie na łóżka, kanapy, przysuwa stolik edukacyjny do ściany na niego wchodzi. Przy kanapie mam blat kuchenny i dziś się na niego wspiął. Nie ma szans wyjść bez niego do toalety...
Hahaha ale zdolny 😄 moja na razie opanowala tylko schodzenie, ale i tak ja jeszcze asekuruje. Boje sie ze poleci 😁

Ekstra !!! Laska ale Ty życie ogarniasz 🙂

reklama
Do góry