reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Zaczelam od poniedziałku wysłać CV.... Powiem wam, że wypadłam z wybiegu 😂czuje stres!
Też się stresuje :D a zaczynam szukać dopiero w maju bo do końca czerwca siedzę w domu. W maju adaptacjs w żłobku i w czerwcu bede miała miesiąc dla siebie, tak mój facet zaproponował żebym sobie odsapnela i stwierdziłam, że to fajny pomysł :) więc do roboty biegnę dopiero od lipca, ale już trochę mi kichy skręca na myśl o rozmowie 😂

Ja mam to samo, już mi niedobrze, a jak każą mi gadać po angielsku to się chyba popłacze 😂
To ja rzygam na myśl, że będą mi zadawac takie pytania z dupy na myślenie pod presją, to się jakoś nazywa profesjonalnie, ale nie pamiętam jak. Np że klient zmienia zlecenie w ostatnim momencie, a zespół ma już cały projekt gotowy i co wtedy robię 😂 masakra, zawsze mam ochotr powiedzieć, że takiemu cepowi co zmienia zdanie w ostatnim momencie to bym kazała się stuknąć w łeb i dopłacić za dodatkowa pracę 😂

reklama
To ja rzygam na myśl, że będą mi zadawac takie pytania z dupy na myślenie pod presją, to się jakoś nazywa profesjonalnie, ale nie pamiętam jak. Np że klient zmienia zlecenie w ostatnim momencie, a zespół ma już cały projekt gotowy i co wtedy robię 😂 masakra, zawsze mam ochotr powiedzieć, że takiemu cepowi co zmienia zdanie w ostatnim momencie to bym kazała się stuknąć w łeb i dopłacić za dodatkowa pracę 😂
Hahaha nienawidze takich pytań z dupy 😂 wiadomo w stresie zupełnie inaczej się myśli

Do góry