Mikstura
Fanka BB :)
Ja teżNo ja też rozdzielę to. Już bym chciala z głowy miec![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja teżNo ja też rozdzielę to. Już bym chciala z głowy miec![]()
Nie. Może na koniec marca pójdę.Byla juz któraś na szczepieniu mmr??
Ja to mam ubogie CVZaczelam od poniedziałku wysłać CV.... Powiem wam, że wypadłam z wybieguczuje stres!
Też się stresujeZaczelam od poniedziałku wysłać CV.... Powiem wam, że wypadłam z wybieguczuje stres!
Ale dasz radę, jak Ty nie dasz to dla nas nie ma ratunkuZaczelam od poniedziałku wysłać CV.... Powiem wam, że wypadłam z wybieguczuje stres!
Ja mam to samo, już mi niedobrze, a jak każą mi gadać po angielsku to się chyba popłaczewięc do roboty biegnę dopiero od lipca, ale już trochę mi kichy skręca na myśl o rozmowie![]()
Muszę dać radęAle dasz radę, jak Ty nie dasz to dla nas nie ma ratunku![]()
To ja rzygam na myśl, że będą mi zadawac takie pytania z dupy na myślenie pod presją, to się jakoś nazywa profesjonalnie, ale nie pamiętam jak. Np że klient zmienia zlecenie w ostatnim momencie, a zespół ma już cały projekt gotowy i co wtedy robięJa mam to samo, już mi niedobrze, a jak każą mi gadać po angielsku to się chyba popłacze![]()
Hahaha nienawidze takich pytań z dupyTo ja rzygam na myśl, że będą mi zadawac takie pytania z dupy na myślenie pod presją, to się jakoś nazywa profesjonalnie, ale nie pamiętam jak. Np że klient zmienia zlecenie w ostatnim momencie, a zespół ma już cały projekt gotowy i co wtedy robięmasakra, zawsze mam ochotr powiedzieć, że takiemu cepowi co zmienia zdanie w ostatnim momencie to bym kazała się stuknąć w łeb i dopłacić za dodatkowa pracę
![]()