reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Ja tam jeszcze noszę czapkę i rękawiczki, bo w głowę i ręce zimno 😁 nad czapką ubolewam, bo uwielbiam czapki, więc sama będę nosić najdłużej jak się da, ale dziecku zakładać te wszystkie elementy ubioru zimowego już niekoniecznie lubię, no i widzę, że jemu nie jest zimno tak jak mi. Już wczoraj dostał czapę z daszkiem do stylówki😁 Śmiesznie wygląda jak matka w czapce i rękawiczkach a dziecko bez kurtki, ale ja tam mam wywalone 😂
Hahaha boski Czaruś. Ekstra wygląda w tej czapce 😁😁😁

reklama
Hahaha. Nie no pewnie nie będzie mu zimno. Ja też ubralam hani czapkę po 17 bo słońce zaszło i zimno. Ale trochę jak grzeje słońce to grzech nie skorzystać 😁 ale każdy ma inne podejście oczywiście. U basi w przedszkolu widać najbardziej jak dzieci różnie są ubrane😁
No ja właśnie nie wiem jak go ubierać, moja mama wiadomo ze czapka I szalik najlepiej, a stary to jest taki zmarzluch, że on wczoraj wieczorem go w śpiwór i I kocyk ubrał, a młody się tak wściekł, bo mu za ciepło było że godzinę ponad płakał 🤣

Nooo ja szlam a patrze moja siostra idzie. Riki czapka gruba i taka plachta od wozka na nogi 😂😂 takze każdy odczuwa inaczej temperaturę 😂z reszta mój ojciec jak przychodzi do mnie to zawsze się pyta czy hani nie zimno bo gole nogi 😂😂
Te gołe nogi to chyba wszystkich dziadków, czy ludzi starszego pokolenia tak kłują w oczy, bo moi rodzice to samo 🙈 Chociaż jak byliśmy już blisko schroniska w górach i tak porządnie wiało, to jakaś młoda babeczka się pytała, czy mu zimno nie jest 😂 Ja myślę, że nawet jak mu było zimno w nóżki, czy rączki (bo kark ciepły, ciałko grzało się od taty), to kolejna warstwa odzieży w takiej sytuacji nic by nie zmieniła, mi też było zimno. W drugą stronę założyłam mu na nóżki dodatkowo moje grube skarpety, a ostatecznie i tak miał zimne stópki, po spacerze też nieraz ma zimne i nie narzeka 😁 Ja tam zawsze się boję, żeby nie przegrzać 😂

reklama
Do góry