Sylwia99
Fanka BB :)
Daj znać, moja nie chce w butach chodzićJa zamowilam takie. Jeszcze nie wiem czy będą okej czy odeślę. Mam nadzieję, że będą się zginac

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Daj znać, moja nie chce w butach chodzićJa zamowilam takie. Jeszcze nie wiem czy będą okej czy odeślę. Mam nadzieję, że będą się zginac
A jaki model dokladnie zamowilas? Kurcze online to ciezko sprawdzic czy sie wyginajaNo ja trafiłam na zniżkę z 230 na 150zl
A co do rad, to pierwsze buty powinny się łatwo wyginać i mieć dużo miejsca na szerokość w palcachi te geoxy spełniają moje oczekiwania
![]()
Dlatego zanim zamowilam to szukalam opini o nichA jaki model dokladnie zamowilas? Kurcze online to ciezko sprawdzic czy sie wyginaja![]()
Ja sobie użyczyłam insta koleżanki i ta fizjomomy poleca te właśnie co wkleiłam, a one tylko 70 zł kosztują, więc żal nie kupic.Aaa slyszalam cos o tej firmie tez, że porządne. Dosc drogie ale widze ze da sie na promocji w sensownej cenie tez kupic.
Jakies rady na co zwrocic uwage?
Mrugala ma piękne buty i dobreA jaki model dokladnie zamowilas? Kurcze online to ciezko sprawdzic czy sie wyginaja![]()
Geox, kupiłam w factory, mają mega ceny tam, nasze kosztowały 110zlO wlasnie tez mialam pytac o buty !!! Z czego macie kupione? Potrzebuje szybko to ogarnąć![]()
No naprawdę poraza. Kupowałam w sobotę to 220 zł :/ Tylko półki co stopy ma zdrowe nic się nie dzieje, a mąż, dziadkowie, moja mama, brat płaskostopie. Płaska stopa to niszczenie kolan, bioder, miednicy, kręgosłupa..tak sobie to tłumacze i młody nosi droższe buty niż ja.Tylko ta cena![]()
Ja to jak miałam kupic dla starszej tylko buty to nie miałam problemu jakos takNo naprawdę poraza. Kupowałam w sobotę to 220 zł :/ Tylko półki co stopy ma zdrowe nic się nie dzieje, a mąż, dziadkowie, moja mama, brat płaskostopie. Płaska stopa to niszczenie kolan, bioder, miednicy, kręgosłupa..tak sobie to tłumacze i młody nosi droższe buty niż ja.