G
guest-1677526072
Gość
A który u Ciebie tydzień ?ok, wrzucę zdjecie jak coś będzie widać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A który u Ciebie tydzień ?ok, wrzucę zdjecie jak coś będzie widać
Chyba z tego podniecenia spac nie bede mogła![]()
Cudownie!!Zgłaszam się po wizycie!
Dziś z OM z dwóch różnych aplikacji 6+0, 6+1.
Na usg wielkość zarodka 5+6
Jest serduchobije!!! Wiem, że są różne opinie na ten temat, ale Pani Doktor puściła mi głos na 2 sekundy i słyszałam to bicie
Termin porodu- 6.12
Karta ciąży jeszcze nie założona, ale to przez wzgląd na poprzednie poronienie, założymy na następnej wizycie, która za 3-4 tygodnie
Teraz dostałam masę badań i będę wszystko kolekcjonować
Trzymam kciuki za wasze wizyty!
Tak, ale na mnie już staniki ledwo wchodząMa któraś z was tak że cyce tak bolą że bez stanika ani rusz ?![]()
Super wieściZgłaszam się po wizycie!
Dziś z OM z dwóch różnych aplikacji 6+0, 6+1.
Na usg wielkość zarodka 5+6
Jest serduchobije!!! Wiem, że są różne opinie na ten temat, ale Pani Doktor puściła mi głos na 2 sekundy i słyszałam to bicie
Termin porodu- 6.12
Karta ciąży jeszcze nie założona, ale to przez wzgląd na poprzednie poronienie, założymy na następnej wizycie, która za 3-4 tygodnie
Teraz dostałam masę badań i będę wszystko kolekcjonować
Trzymam kciuki za wasze wizyty!
Cudownie!!U mnie wg kalendarza termin też 6.12, to się jeszcze może zmienić ale super byłoby mieć w ten sam dzień
Tak, ale na mnie już staniki ledwo wchodzą![]()
Może sprawdź do spania taki sportowy, ale nie bardzo obciskający jak do biegania tylko bardziej jak do jogi, żeby tylko trzymał wszystko w miejscuU mnie tylko ból przy ściągnięciu i w nocy się budzę jak się obracam na drugą stronę wtedy je mega czuć
chyba zacznę spać w staniku
![]()
Dam radę najwyżej będę spala w staniku zwykłymMoże sprawdź do spania taki sportowy, ale nie bardzo obciskający jak do biegania tylko bardziej jak do jogi, żeby tylko trzymał wszystko w miejscu![]()