reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
My po wizycie u pani doktor.Olisiek waży 4126g i ma 60 cm długości.Ząbki będzie mieć niebawem............pani doktor pochwaliła Olisia,że pięknie się rozwija pod względem psychoruchowym i tak wesołego i ruchliwego pacjenta to jeszcze nie miała.:-D:-D:-D:-DStwierdziła,że to mały zalotnik i nie wie skąd ten chudzinka ma tyle siły:-D:-D:-D:-D
Najpierw się podaje warzywa.na początek marchewka, potem ziemniak i dynia a dopiero potem owoce.Dziecko przyzwyczai się do owców i warzyw nie będzie chciało ani zupek potem
A jeśli dziecko b dobrze wygląda i waży super a jest karmione piersią to do 5 miesiąca nie ma potrzeby dodatkowo dokarmić żeby nie potrzebnie tuczyć.A deserki zawierają cukry.
Wszystko trzeba najpierw z pediatrą skonsultować:tak:

Nanina, Twój synek waży bArdzo dobrze!!
Ewa, to jak sie juz wszystkie obnażamy z wieku to wydaj się!!
Stasiu ma 24lata, ale czase zachowuje sie jak dziecko... a szkoda gadać, ja mam bardzo dobry humorek bo położyłam małą spać i bylam u przyjaciółki na imprezie na chwilke bo ma urodzinki, tak ją kochAM że to aż dziwne :laugh2::laugh2:
ehh, cos Wam chciałam napisać ale zapomniałam... idę do łóżka, może cus ciekawego będzie w tv...
dobranoc!
aaa, zapomniałam o Dawisiu, gratulacje Kochany żeś tai dzielny chłopiec jest!!

a ciekawe czy nasze dzieci za 15lat też będą ze sobą pisać jak my...

Esti, Oliwerek strasznie szybko rośnie w sumie przez 4 miesiace 12 cm, czyli na maxa, bardzo dobrze.
Dawis dzisiaj jak go pielegniarka mierzyła i wazyła to z nią dyskusje prowdził, kolejna "zaliczona". Każda babka co go zobaczy, czy to lekarka czy pielegniarka to pod jego urokiem jest a on do kazdej szeroko sie smieje.

reklama
Do góry