reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Esti ja normalnie wymiękam jak widzę twojego Oliwierka.Jakiż on jest słodziutki. I ruchliwy. nAsz Fifi kilka dni młodszy ale cięzkomu się jeszcze przewrócić na boczek...Z naszą pomocą mu się udaje..jeszcze mu dupka troche z tyłu zostaje...:-D
A dlaczego w naszym przypadku dalsze karmienie nie ma sensu? Ja karmie małego tylko rano. sciąga z 2 cyców na raz!!!Bo i niewiel jest..A dziś po 20 minutach ssania nadal leciał omleczko tzw. początkowe, znaczy takie przeżroczyste i właśnie dlatego mały się nie najada.Po 2 cycach on za niecała godzine jest głodny...:-(Jak pije butla to widze ile on potrzebuje..o zgrozo!!!Gdzie tego szukać w moich piersiach...A poza tym czego nie czepie się nowego do jedzenia to on zaraz ma wysypke:-:)-:)-( A ja zaraz mam wyrzuty sumienia ze znów go nakarmiłam jakimś syfem....
nie wiem czy zrozumiałyście o co mi chodzi...:-:)-:)-:)-:)-(

Boszszsze jaki ten Olisiek jest kochany:-D
A Wy tyle napisalyscie ze zapomnialam co ja mialam napisac:-D
Ewa jak dalas zdjecia Kubusia to tak patrze ze on te jest bardzo podobny do mojej Natalki, chyba jestem nienormalna ale widze tez podobienstwo:-D

hehe duze ma to wyro ten nasz Olis;-)moj Kubus to ma takie dlugie rece ze jak go poloze niby na srodku to zawsze walnie mi sie reka o ochraniacz:sorry2:
Majopa ja Cie rozumiem ale to dziwne bo skoro czesto go przystawiasz to powinno byc tego mleczka coraz to wiecej..........a mleczko na poczatku jest bardziej uwodnione pozniej syte a pozniej znow uwodnione zeby dziecko tez sie napilo:tak:ale lepiej go dokarmiaj.........widzisz tak to juz jest jedna moze jesc wszytsko ale po trochu a inna prawie nic:dry:przykro mi.....najlepiej skonsuluj to z lekarzem

A ja dzisiaj sie troche wkurzylam bo chcialam mojej niuni kupic sukienusie ktora upatrzylami juz nie bylo:wściekła/y: ale poczekam jeszcze troche bo komunie mam 11 maja i moze do tego czasu bedzie dostawa. i chcialam jej kupc jeszcze czapeczke ale mala gwniarka nie dala wogole pochodzic bo sie darla, a mialam ja w nosidelku, spiaca byla i dla tego , no trudno w poniedzialek jej kupie

reklama
Zawsze na poczatku leci polprzezroczyste mleko. Majopa nie czytalas w gazetach ze nie ma czegos takiego jak niewartosciowe mleko? ze pokarm sam dostosowuje sie do potrzeb dziecka?hmmm- sama juz nie wiem:baffled:
Moja Dominika malo wazy w porownaniu do waszych cudeniek- 3 tyg temu wazyla 5145. Nastepne wazenie dopiero pod koniec maja.
Basia- a czego ty mi zazdroscisz? weekendu w towarzystwie tesciowej hihihih:-p
fotki z dzisiejszego wylegiwania sie na trawce w parku.
do usluszenia w poniedzialek

Załączniki

• 002.JPG
    002.JPG
    517 KB · Wyświetleń: 32
  • park.JPG
    park.JPG
    453,3 KB · Wyświetleń: 26
  • park (1).JPG
    park (1).JPG
    448,2 KB · Wyświetleń: 34
  • park (4).JPG