reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Nasza blondyneczka- sliczna
moja tez wazy niewiele bo 5450 aq ma juz ponad 3 miesiace taka drobniutka ale kochaniutka, Pumi Twoja Dominisia jest mlodsza prawie o miesiac od Natki wiec mi sie wydaje ze nawet dbrze wazy

reklama
Pumi ale Wam fajnie......cieplutko............
A ja zaraz zmykam do fryzjera.......dzisiaj u nas słonko świeci:tak:
Dzisiaj stał się cud!W nocy ok 4 nasze dziecko obudziło się same do jedzenia!Zjadł 100ml i zachciało mu się brykać............ale po zgaszeniu światła zasnął na szęście:tak:

kurcze ogladalam wlasnie pogode na jutro. ma padac wszedzie oprocz pomorza. Dziuba i Anja beda musialy odwalic spacerek za nas wszystkie. oj nachodza sie...

cześć laseczki, nie wpadłam do Was już bo normalnie położylam się na chwilę w ciuchach zasnęłam!! :zawstydzona/y:
a dziś moje dziecko pobiło rekord, spało do 8.10!!!!! :laugh2::laugh2::laugh2:
Nanina, ja się wybieram na pewno do centrum handlowego na piechotę bo chcę mkupić małej ze dwie bluzeczki z krótkim rękawkiem - wiem że do lata jeszcze trochę, ale w 5 10 15 widziałam taką cudną że nie mogę sie oprzeć, a obok jest Smyk a tam na pewno tez znajdę jakieś cudeńka... no i w H&M mama wczoraj znalazła super jakieś butki dla małej, więc też popatrzymy, a po zakupach może na plażę skoczymy.
A co do pogody-no na razie jest ładnie, słoneczko świeci co chwilkę, chociaż chmur też nie brakuje, oby się słoneczko utrzymało przez cały dzień!! a tak swoją drogą Anja ostatnio się nie pokazuje, ciekawe co u nich...

hej,
nie wiem czy jeszcze któraś z was mnie pamięta - całe wieki nie było mnie na forum:-( Tak się skupiam na mojej Klarci ze trudno znaleźć czas na internet...
Przejrzałam zdjątka - cudne te wasze Niunie - wszystkie bez wyjątku!!!!! Nie mam szans na nadrobienie zaległości w czytaniu, ale postaram się teraz być bardziej na bieżąco.

Załączniki

• 2008-04-06 016.jpg
    2008-04-06 016.jpg
    32,8 KB · Wyświetleń: 32
  • 2008-04-06 018.jpg
    2008-04-06 018.jpg
    30,1 KB · Wyświetleń: 27
MoMi ja pmiętam........witaj z powrotem!Klara cudna....ma piękne niebieske oczęta i śliczne usteczka.A ile już ma malutka?

Pochwalę się jak zrobię makijaż i włożę kreację.
Obiadek na jutro się robi, Oliś śpi, mąż sprząta chatkę więc mam czas sie pobyczyć :tak:

Esti - Klara ma już 3,5 miesiąca - kiedy to minęło???
Twój Oliś cudny - ma taką rozumną buźkę - jakby był duuuuużo starszy niż jest. Moja Mała też taka ruchliwa - mam wrażenie że najszcześliwsza byłaby gdyby mogła już zacząć chodzić, albo chociaż raczkować - nie byłaby wtedy od nikogo uzależniona:-)

reklama
MoMi dokładnie......ja często kładę Oliśka na kocu na podłodze i zawsze z tego koca się sturla i leży na gołej podłodze......a koc jest wielki a mu mało miejsca:-D:-D:-D:-D
Ja też nie wiem kiedy to zleciało.:nerd:jutro Oli będzie miał 4 miesiące!:szok:
A dzsiaj ze swoim szczęściem rozstaję się na cały wieczór i noc................idziemy na wesele...jak ja to przeżyję:-D:-D:-D

Do góry