reklama
MoMi witaj!!
Esti tylko nie zapomnij nam wkleić zdjęcie przed imprezą i baw się dobrze!!
a ja Wam potem wkleję zdjęcie sukienki jaką mi wypatrzyli do ślubu moja przyjaciółka i Stasiu, rany boskie, ja wciąż mam wstyda iść do ślubu z nogami na wierzchu!!
lecimy na spacerek, do potem :*
Esti tylko nie zapomnij nam wkleić zdjęcie przed imprezą i baw się dobrze!!
a ja Wam potem wkleję zdjęcie sukienki jaką mi wypatrzyli do ślubu moja przyjaciółka i Stasiu, rany boskie, ja wciąż mam wstyda iść do ślubu z nogami na wierzchu!!
lecimy na spacerek, do potem :*
joooaaa1
Styczniowe mamy'08
A dlaczego ? masz taką suknie?? z gołymi girkami?? wow! ja bym sie nie odważyła, ja mam zakryte
Mój wczoraj skończył 3 miesiace.
Jejku Oliś jest przesłodki
i kurcze juz mu mija 4 miesiące, to juz sobie wyobrażam co mój bedzie robił za miesiąc, w ciagu tygodnia nasze dzieci nabywaja nowych umiejętności..dlatego my sie chyba nigdy przy nich nie nudzimy
Mój wczoraj skończył 3 miesiace.
Jejku Oliś jest przesłodki
katarzyna-joanna
styczniowa mama 2008
:-)czesc dziewczyny. noc mialam bardzo spokojna ale za to cale dopoludnia musialam tulic kamilka bo inaczej krzyczal w nieboglasy. taki ma juz drugi dzien .pewnie przez pogode
.Momi przesliczna masz coreczke,cudne ma oczka.
pogoda beznadziejna leje i leje.wczoraj bylo cieplo popoludniu wiec bylam na spacerze z kamilkiem.
Gringo przywioza mi dopiero po nastepnej niedzieli bo musza mu zrobic wszystkie badania i takie tam rozne duzo by pisac .
wiedzialyscie ze przy braniu psa ze schroniska trzeba przejsc wizyte przedadopcyjna(to akurat wiedzialam ) a potem sie podpisuje umowe adopcyjną jest wiecej formalnosci niz przy adopcji dziecka.
D.juz uszyl mu legowisko takie jakie chcialam .kupilam mu karme ,po niedzieli kupie mu miske i tak dalej .i bedziemy czekac.Esti czekamy na zdjecie

.Momi przesliczna masz coreczke,cudne ma oczka.
pogoda beznadziejna leje i leje.wczoraj bylo cieplo popoludniu wiec bylam na spacerze z kamilkiem.
Gringo przywioza mi dopiero po nastepnej niedzieli bo musza mu zrobic wszystkie badania i takie tam rozne duzo by pisac .
wiedzialyscie ze przy braniu psa ze schroniska trzeba przejsc wizyte przedadopcyjna(to akurat wiedzialam ) a potem sie podpisuje umowe adopcyjną jest wiecej formalnosci niz przy adopcji dziecka.

D.juz uszyl mu legowisko takie jakie chcialam .kupilam mu karme ,po niedzieli kupie mu miske i tak dalej .i bedziemy czekac.Esti czekamy na zdjecie

e-stera
Fan(ka)
A to ja hi hi....przed weselemDSC01285.JPGDSC01288.JPG
Pumi dokladnie tak:-)hehe wogole zazdroszcze takiej pogody!!!korzystajcie ile mozecie!
Esti slicznie laska jak nic
widze ze lubimy podobny makijaz;-)Momi my sie nie znamy wiec witam Cie serdecznie i milo mi Cie poznac i Twoja Klarcie rowniez!!!:-)Anja gdzie jestes???!!!Dziuba odwazna jestes ja jakos nie jestem przekonana do sukni z odslonietymi nogami.....nie wiem czemu
udanych zakupow!!! Mili ja tez mam tak czasami ze wyjde a niedlugo musze wracac bo mi sie drze i uspokoic go nie moge no tylko co sie sprawdzilo to F16
Kasiu moj Kubus tez ma takie dni....a wieczorem zawsze go usypiam 
Esti slicznie laska jak nic
widze ze lubimy podobny makijaz;-)Momi my sie nie znamy wiec witam Cie serdecznie i milo mi Cie poznac i Twoja Klarcie rowniez!!!:-)Anja gdzie jestes???!!!Dziuba odwazna jestes ja jakos nie jestem przekonana do sukni z odslonietymi nogami.....nie wiem czemu
udanych zakupow!!! Mili ja tez mam tak czasami ze wyjde a niedlugo musze wracac bo mi sie drze i uspokoic go nie moge no tylko co sie sprawdzilo to F16
Kasiu moj Kubus tez ma takie dni....a wieczorem zawsze go usypiam 
dzidzia214
Styczniowe mamy'08
hej Dziewuszki, dawno mnie nie bylo, Esti slicznie wygladasz...
ale Ci dobrze,ze idziesz na wesele, tez bym poszalala.... ja dzis u rodzicow, bo przyjechala D corka,a ze ostatnio zaczyna klamac i mieszac wiec powiedzialam,ze jak Ona jest to ja bede u rodzciow, jelsi on nie umie soie z tym poradzic;/
jutro zreszta mam zajecia na 8 , wiec muse jechac po 6 zeby wyrobic sie....
a ze moi rodzice pilnuja Julka to najlepiej jak spimy tu bo nie musze Go rano odprowadzac, albo jak do 10 ma zostac z D to nie musze siemartwic,czy jest oki...
Agnie mam pytanko , ile ma corka Twojego meza- jesli moge wiedziec...
pozdrawiam was goraco...
a ja zastanawiam sie czy dzis nie wybyc z bratowa na miasto- odhcamic sie na 3 h.....
ale Ci dobrze,ze idziesz na wesele, tez bym poszalala.... ja dzis u rodzicow, bo przyjechala D corka,a ze ostatnio zaczyna klamac i mieszac wiec powiedzialam,ze jak Ona jest to ja bede u rodzciow, jelsi on nie umie soie z tym poradzic;/
jutro zreszta mam zajecia na 8 , wiec muse jechac po 6 zeby wyrobic sie....
a ze moi rodzice pilnuja Julka to najlepiej jak spimy tu bo nie musze Go rano odprowadzac, albo jak do 10 ma zostac z D to nie musze siemartwic,czy jest oki...
Agnie mam pytanko , ile ma corka Twojego meza- jesli moge wiedziec...
pozdrawiam was goraco...
a ja zastanawiam sie czy dzis nie wybyc z bratowa na miasto- odhcamic sie na 3 h.....
reklama
katarzyna-joanna
styczniowa mama 2008