MoniaJ2424
Fanka BB :)
Oglądacie powoli ciuchy ciążowe? Wiem że wcześnie ale moje spodnie albo opięte albo uciskają brzuch..

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mi się ciągle wyświetlają ubrania z sinsay.. tanie nawet ładne, nie wiem jak gatunkowo. Ale już chodze w dresach lub legginsach, a to dopiero 8tcOglądacie powoli ciuchy ciążowe? Wiem że wcześnie ale moje spodnie albo opięte albo uciskają brzuch..![]()
ja szczerze będę jak w 1 ciazy. Ciazowe jeansy z HM (polecam), a bluzki poprostu większe. Sukienki na lato wjadą i będzie superOglądacie powoli ciuchy ciążowe? Wiem że wcześnie ale moje spodnie albo opięte albo uciskają brzuch..![]()
sinsay ma jakość taka jaka jest cena, ale zawsze jak się zmechaca to na reklamacje i nowe się kupimi się ciągle wyświetlają ubrania z sinsay.. tanie nawet ładne, nie wiem jak gatunkowo. Ale już chodze w dresach lub legginsach, a to dopiero 8tc
Eeee nie nigdy nie używałam teraz też pewnie nie będę mam mikro brzuchy w ciąży to obeszlam się bez, do samego końca wchodziłam w normalne spodnieOglądacie powoli ciuchy ciążowe? Wiem że wcześnie ale moje spodnie albo opięte albo uciskają brzuch..![]()
Ja na szczęście od początku roku schudłam ponad 7kg wiec garderoba na lato z zeszłego sezonu MOŻE będzie dobraOglądacie powoli ciuchy ciążowe? Wiem że wcześnie ale moje spodnie albo opięte albo uciskają brzuch..![]()
Mnie tylko przy dotyku , no i jak mąż wczoraj wieczorem niechcący przejechał po cycku to myślałam że go zabijeWidzę, ze są tu tez mamy, które będą mieć drugie lub następne dziecko. Jak u was z bólem piersi? Kurcze, w pierwszej ciazy bolały i jak kamień były, a teraz jedynie sutki są wrażliwe i jak dotknę tk boli, ale piersi flaki, jak po skończonym KP. Liczyłam ze teoche nabiorą znowu kształtuno ale nie bola
![]()