reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

no prosze jakie tu wyjazdy się szykują do Karakowa- sama bym z chęcia pojechała ale maj nam odpada bo komunie mamy a w czerwcu na wakacje, więc wyprawy weekendowe muszą poczekać

Agutek zdrówka dla Tolci- ja wice psikałam tym nasivinem i jej szybko przeszedł katar

reklama
roksi - to ja Ciebie bajeruję żebyś termin zmieniła:-p
mam słuszny argument: jedziemy w niedzielę a Wy w dzień powszedni, kiedy jest tyle roboty koło domu:-D

nie kojarzę w Plazie tego stoiska...masz szczęście, że ten sklep jest na obrzeżacg bo dostać się do centrum może być trudniej. My zawsze jedziemy do GK przez Hutę i omijamy korki na Alejach;-)

kasia - ale fajnie, że już w czerwcu wakacje macie! a gdzie jedziecie?

wymiękam :eek:

fajnie wam z tymi wyjazdami...my pewnie w domku posiedzimy :baffled:
chociaż może męża namówię na jakiś wypadzik gdzieś?
na pewno idziemy na 30-tkę do koleżanki, a co poza tym nie wiem...
kto wie czy nie będzie szanowny małżonek miał dyżuru w pracy :sorry:

ona nie marudzi...ona się drze :baffled:
cały czas wyciąga rączki i chce być noszona, a jak z nią usiądę to zaraz alarm i syrena działa :-D

w końcu dałam jej nurofen, bo już nie dawałam rady, a mam wrażenie, że ją gardło boli i ma lekko podwyższoną temperaturę (nie mierzyłam, bo zaraz mi ucieka i ryczy i już nie chciałam jej męczyć, ale czuję, że jest cieplejsza)

no i chyba zasnęła właśnie...
mam chwilę na odpoczynek :eek:

WITAM wszystkich słonecznie, nareszcie:-D

ale ze spacerku nici, bo mały chory:no:, tylko do przychodni, a że mamy ją przez płot, to nie będzie długi spacer:-(,

co do noska, to nasz lekarz zawsze zaleca fridowanie, zresztą małemu zawsze wtedy lżej oddycha się:tak:

Madzikm ja też mam troszkę ubranek z 5-10-15, obecnie piżamki z miki, bardzo fajne, które używamy jako wierzchnie, tzn zakładam pajacyk, a na to piżamkę, bo mały wyfikuje się spod kołderki:-p

na długi weekend nigdzie się nie wybieramy:-(, bo mamy komunię, potem roczek, potem chrzciny i to wszystko tydzień po tygodniu:no:

wczoraj mielismy małe spotkanie rodzinne, przyjechała siostra z maluszkiem (którego z resztą pomagałam rodzić:tak:), ale z niego chłopisko:szok:, nosi ubranka Piotrusia, kiedy ten miał ze 2 mies, a on ma 5 tyg:laugh2:,
jak go tak sobie ponosiłam, to mi sie tak jakos fajnie zrobiło:-), te maluszki tak patrzą, są takie bezbronne, rozczuliłam się strasznie:zawstydzona/y:

zapodałam mężowi temat wyjazdu...może coś wyjdzie z tego ;-)
ale bez młodej chyba..tylko my w naszą 6 rocznicę poznania :rolleyes:

no tak na jeden dzień to na pewno babcia zostanie:tak:

my się znamy już 8 lat:szok:a mam wrazenie, że kilka mcy, tak mnie czasem ten mój chłop zadziwia;-)

reklama
my się znamy już 8 lat:szok:a mam wrazenie, że kilka mcy, tak mnie czasem ten mój chłop zadziwia;-)

dobre :-D:-D:-D

no mi się marzy taki wypadzik do kina, restauracji, shopping ;-)
trochę mi szkoda kasy ale dawno takich przyjemności nie mieliśmy, bo ciągle coś...
zobaczymy, do 2 maja jeszcze "daleko" :-D

blueberry to daj znać jak już będziesz coś do sprzedaży miała :happy:
ja przedwczoraj kupiłam takie zwykłe słomki, żeby małej pokazać o co biega, ale bała się i w ogóle tej słomki do buzi nie chciała wziąć :-D

Do góry