reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
ależ mieliśmy dzisiaj atrakcje na spacerze :-D wybraliśmy się do lasu (bo ja blisko lasu mieszkam) i nakryliśmy bzykającą się "na łonie natury" parę :szok: :-D oj, biedni ludzie, nawet pobzykać się nie mają gdzie :-D :laugh2: jakieś 20 m mieli od takiego młodego lasku, gdzie byli by niewidoczni :-D pewno ich przypyliło i nie dolecieli do lepszych gąszczy :laugh2:

JOLA ciotka właśnie mówiła, że Pelargonia przyszła pożyczyć jakiś termometr czy cuś ;-) i wyszło wszechno na jaw :-D

Maciek pojechał do Wrocławia :-( a ja zostałam :-( zaraz chyba pójdę spać, bo nie mam co robić ;-) dobrze, że jutrzejsze popołudnie/wieczór/i prawie całą noc spędzę z moim mężusiem :-D smutno mi bez niego :sorry2: ale pocieszająca jest obecność Antonka :tak: mały dzisiaj cały dzień na dworze :tak: jak nie spacer, to ogród :tak: w rezultacie padł przy kolacji :tak: ciekawe jak długo pośpi ;-) stawiam, że na pierwszą zmianę wstanie (czyli ok. 6).

Ale bosko moje dziecko już chodzi :tak: zwiedza sobie parter, łazi z pokoju do kuchni, zawraca i do pokoju :tak: rano do okoła wielkiego stołu latał :-) cwaniak mój ;-) łezka w oczku, taki on już dorosły :blink:

Jolka myslałam,ze jestes z P-ń,bo tak masz w opisie.:-)

My dzisiaj na działeczce mielismy WIELKIE SPRZATANIE ktore niemam pojecia do kiedy bedzie trwało,jak widze ta dzialke<ktora nie dawno kupilismy>to chce mi sie wyc do ksiezyca,zapuszczona,zaniedbana to mało powiedziane.ale trzymajcie kciuki zebysmy dali rade:tak:

My juz w domu. Wrcław nam sie spodobał, tylko te koooooooooorki są straszne ;-) Relacje foto na zamknietym :-)
Franio dzisiaj kończy 10 m-cy, czas pomyslec o roczku :-D
Ta historia z wypadkiem, bardzo straszna :-(

Gusia wpisałam Poznań, bo jakbym wpisała moje zadupie, to i tak nikt by nie wiedział gdzie to jest :-D;-) a ty gdzie masz działeczkę ?

ależ mieliśmy dzisiaj atrakcje na spacerze :-D wybraliśmy się do lasu (bo ja blisko lasu mieszkam) i nakryliśmy bzykającą się "na łonie natury" parę :szok: :-D oj, biedni ludzie, nawet pobzykać się nie mają gdzie :-D :laugh2: jakieś 20 m mieli od takiego młodego lasku, gdzie byli by niewidoczni :-D pewno ich przypyliło i nie dolecieli do lepszych gąszczy :laugh2:

A Was też do lasu ponosło właśnie o tej porze i w to miejsce:-D:-D:-D

Najlepsze życzonka dla Laury, Amelki, Sary, Karolinki, Piotrusia i Frania. Naszych kochanych dziesięcio i jedenastomiesięczniaków.

Wkrótce posypią się roczniaki. Myślicie już coś o imprezkach?

Sto lat sto lat dla wszystkich dziesieciomiesieczniaczkow:tak::tak::tak:
Duzo zdrowka usmiechu na buzkach
I sukcesow w dalszym zdobywaniu nowych umiejetności:tak::tak::tak::tak:

Ja rowniez dolanczam sie do zyczen!!Sto lat dziesieciomiesieczniakow!!!Kurcze ale ten czas leci,za niedlugo imprezka!!!!!!:-)

Witam sie po przerwie!
U nas wsystko oki.mialysmy fajny tydzien bo moja mama przyjechala w odwiedzinki to sobie poszalalysmy:tak:
Niestety sie pochorowalam i musze przestac karmic piersia,za duzo lekow biore i boje sie dawac moje mleczko Amelce:-(

Elmaluszku je sie strosnie napalilam na wyjazd do Waszego malego spa,tylko moj m to potworny domator i moze byc ciezko.Musze zaczac go nakrecac;-)

Esiu dobrze ze to nie przepuklina i ze zabieg chirurgiczny was ominie:blink: a Piotrus wie co dobre(masaz jajuszek...hmmmm...tez bym se pomasowala gdybym miala takowe:-p)

Anni ty sie wbierasz do spa Elmaluszkowego?

Pozdrwiam Was wszystkie,caluje mocno.Bardzo sie stesknilam ale juz jezdem.

reklama
Olla-To ja Ci odpowiadam zanim Anni odpowie(przepraszam Anni ze sie a Ciebie udzielilam)
TAK TAK Anni przyjezdza do mnie.Tylko moglybyscie sie zgrac co do tego samego terminu to by fajosko bylo.:tak::tak::tak:A mezowi powiedz ze raz do roku moze sie wybrac na weekenda w nieznane.Jeszcze sie nasiedzi i o wlasnie to:-DNo i dziewczynki by sie poznaly;-)
A no i super ze z mama spedzasz czas tylko szkoda ze Cie chorobsko dopadlo.

U Amelki 2 dolne dwojeczki juz prawie na wierzchu.Dzisiaj prawie nic kruszynka nie wypila mleka:no:A markotna ze hoho.

Do góry