reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Esia super, że ........... czujesz się lepiej:-)
Będę trzymać kciuki, żeby wodniak się wchłonął:tak::tak::tak:
Buziaki dla dzielnego Piotrusia, prawdziwy facet z niego (mam na myśli ten fragment z panią jeżdżącą po jajeczkach);-):-D

Esiu nie martw sie na zapas,bo nosisz juz drugą istotke pod serduszkiem:-)
ja tez trzymam kciuki aby wodniak sie wchlonąl:-):-):tak::tak:

reklama
Esiu trzymam kciuki, żeby było wszystko w porządku
fantazja za ciebie też trzymam kciuki
szopka super:tak:
anni jak zdrówko?

Dzięki - pewnie moja nerwowa reakcja miała też wiele wspólnego z tym, że jestem w dwupaku ;-)

toska no mówię Ci, jak Go dzisiaj obserwowałam na tej kozetce, to pękałam z dumy :-D Brakowało tylko, żeby powiedział "tak mi rób kobieto, tylko podaj jeszcze piwo" :-D

Witam się i ja!
U nas wszystko już super, tyle że przez tą paskudną gorączke ominęło nas sfantastyczne spotkanie z Franiem i Antonkiem:-:)-:)-(
I na dodatek nie była to gorączka na zęby:no: Pojawiła sie i zniknęła a zębów nie przyniosła:no:
I jeszcze gości mieliśmy przez kilka dni... Uffff... Nareszcie sobie pojechali;-) Moja "cudna" wiecznie niezadowolona siostra ze swoją nad wyraz rozpuszczoną córeczką. Wielkie uffffffff...

Elmaluszku a do jakiego miasta w PL przybywacie? Ze wszystkim napewno świetnie sobie poradzisz, zawsze znajdzie się ktoś miły i pomoże przy wózku, bagażach itp.

Anni ale numer z tym Waszym chorowaniem... Ale że aż na szpitalu sie skończyło:szok:
Wracacie już do zdrówka, tak?

Esiu ciężkie przprawy macie z Piotrusiem:-( Ale jesteście bardzo dzielni. Napewno wszystko się poukłada i będzie dobrze:tak:

Fantazja oby kolejny test pokazał tylko to czego oczekujesz:tak: Powodzenia...

Szopka Czarek-kleptoman:-D:-D:-D

Dla naszych kochanych cudownych dziesięciomiesieczniaków wszystkiego najlepszego!!! Erykowi, Julcii, Czarusiowi i Szymonkowi mnóstwo radości!!!

reklama
Do góry