elmaluszek
Amelkowo-Kesiowa mamusia
I sto lat w zdrowku i szczesciu zyczymy naszym Dziesieciomiesieczniakom

.
Pomyślnosci Maluszki;-)

.Pomyślnosci Maluszki;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

.
.
Wiec, wyobrazcie sobie, ze zadnej ospy nie mamy
Moje bomble to zwykle jakies wypryski - lekarz smial sie w niebo glosy. Dzis mialam isc do GP - ale Suri czula sie znacznie lepiej wiec pomyslalam, ze "ospa" przeszla. Tyle, ze ....wieczorem sie zaczelo...w skrocie - Suri zaczela bardzo goraczkowac i dusic sie z kaszlu. Pozbieralismy sie wiec i do szpitala. 
tyle. Lece spac - jest wlasnie 5 rano u mnie - dopiero wrocilysmy ze szpitala.
zdrówka dla was ;-)
na początku zaliczyliśmy ogrod botaniczny (trawkę, kaczki i takie tam). Później przenieśliśmy się na wyspę bielarską i plac zabaw
cudne popołudnie!! i jak nam pogoda dopisała 

a jego mamunia to super babka 

,
pozbywajcie się szybko obcych i na spacer
wcześniej w nosie nie miałam. dzisiaj już jest lepiej, nie boli, krew nie leci i oby tak zostało

Polega na robieniu zdjęć rentgenowskich pęcherza wypełnionego kontrastem i potem pustego. Oczywiście nie będę mogła z Nim być, bo nie mogę się narażać na promieniowanie... :-( To w połowie lipca.
Esiu - ale nie rozumiem tak nagle taka powazna sprawa wyszla? Czy moze czegos nie doczytalam?
:-)
hehehe. Juz ranny przeglad szfy mamy i pokaz mody zaliczony. Boje sie wejsc do sypialni

.Mi chyba uda sie dzisiaj wpasc na poczte bo B mowil ze kolo 4 skonczy prace.