Wrocław, 4:31
tęsknię cholernie za moim Antonkiem :-( wczoraj rozmawiałam z nim przez telefon, ale się rozpłakał :-( i ja też :-( odkąd mnie nie ma, szuka kogoś po domku :-( jeszcze tylko 20 godzin i będę u mojego synka
a zaraz ruszam do Krakowa 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj to fakt, On wie co dobreEsiu dobrze ze to nie przepuklina i ze zabieg chirurgiczny was ominiea Piotrus wie co dobre(masaz jajuszek...hmmmm...tez bym se pomasowala gdybym miala takowe
)
Dziekujemy za zyczenia i równiez je składamy:-).Najlepsze życzonka dla Laury, Amelki, Sary, Karolinki, Piotrusia i Frania. Naszych kochanych dziesięcio i jedenastomiesięczniaków.
Fantzja i jak powtórzyłaś test, mozna po cichutku gratulować?Annino wiem wiem...w poniedzialek powtorze...ale ona byla taka tyci tyci widoczna (test nie z porannego moczu).
Esiu wpółczuję przeżyć ale trzymam kciuki aby było dobrze. Swoją drogą Piotruś też wcześnie zaczynaDziękuję za Wasze wsparcie
Dzisiaj nastrój zdecydowanie lepszy. Pewnie kluczowe znaczenie miało zachowanie Piotrusia (zrelaksowany i wyciągnięty na kozetce, spokojnie obserwował panią jeżdżącą mu po jajeczkach, a potem uśmiechał się do chirurga) oraz to, że trafiliśmy na innego chirurga.
Usg wykazało, że na 99% jest wodniak, natomiast wg chirurga jest to wodniak na 100%. Wciąż są szanse, że się wchłonie, jednak gdyby nie, to podczas cewnikowania do cystografii, chirurg określi dalsze postępowanie.
Przepuklinę pępkową wykluczył - tzn. jest lekka ale zdecydowanie w zaniku i mam się nią zupełnie nie przejmować. Jednak ludzki lekarz to połowa sukcesu ;-)
Tak więc, choć wieści jakieś szałowe nie są, czuję się znacznie lepiej
szopka Czarek jest debeściak!Wcześnie facet zaczyna - następnym razem buchnie szlafrok i ręczniki
![]()
Jolka może zapytaj eksperta, zdaje się że Kachasek pracuje w banku (nie obecnie oczywiście) więc może cos podpowie? Moja siostra brała kredyt w Millenium i jest zadowolona.Zaczęłam się rozglądać za kredytem mieszkaniowym, ale banków się namnożyło i wybór trudnyCzy mogłybyście się wypowiedzieć na temat banków z którymi miałyście do czynienia??? Które polecacie, a do których wogóle nie warto zaglądać??
Byłabym bardzo wdzięczna...![]()
Haha dobre a co zrobili jak was zobaczyli uciekli czy kontynuowali?ależ mieliśmy dzisiaj atrakcje na spacerzewybraliśmy się do lasu (bo ja blisko lasu mieszkam) i nakryliśmy bzykającą się "na łonie natury" parę
![]()
oj, biedni ludzie, nawet pobzykać się nie mają gdzie
![]()
jakieś 20 m mieli od takiego młodego lasku, gdzie byli by niewidoczni
pewno ich przypyliło i nie dolecieli do lepszych gąszczy
Ja się popłakałam jak to przeczytałam:-(, trzymaj się choć wiem że Ci ciężkotęsknię cholernie za moim Antonkiem :-( wczoraj rozmawiałam z nim przez telefon, ale się rozpłakał :-( i ja też :-( odkąd mnie nie ma, szuka kogoś po domku :-( jeszcze tylko 20 godzin i będę u mojego synka![]()
Kotek - napisz co u ciebie!
a moje dziecie przechodzi choroby niesamowicie lekko na szczescie (Choc ja mialam nadzieje na wydluzone drzemki choc ;-)) Wlasnie teraz swiruje mi po domu w moich majtach na glowie *czystychhehehe. Juz ranny przeglad szfy mamy i pokaz mody zaliczony. Boje sie wejsc do sypialni
s
dziewczyny moze mi poradzicie.Jeszcze sie nierozliczylismy(wiem ze zostalo malo czasu)chodzi mi konkretnie o odliczenie na dziecko.słyszałam,za jezeli ktos jest na urlopie wychowawczym i pobierze odliczenie to straci zasilek rodzinny,i wychowawczy,Wiecie cos o tym?