G
guest-1681755067
Gość
Dostałam wyniki!
(16.05)26 dc - beta 47
(18.05) 28dc - beta 181
Przyrost 285%. Popłakałam się ze szczęścia

(16.05)26 dc - beta 47
(18.05) 28dc - beta 181
Przyrost 285%. Popłakałam się ze szczęścia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Nawet jak zrobisz po 5 dniach to są w Internecie kalkulatory, które to przeliczają na średni dwudniowy przyrost.Zrobiłam dzisiaj bete , czekam za wynikami i tak się zastanawiam po cholerę mi to byłoteraz czekam na wyniki i się stresuje. Tym bardziej że przyrostu za dwa dni nie zrobię bo diagnostyka zamknięta w piątek ale to się dowiedziałam po badaniu
o to super dziękiNawet jak zrobisz po 5 dniach to są w Internecie kalkulatory, które to przeliczają na średni dwudniowy przyrost.
Ja mam godzinę do pierwszej wizyty. Poproszę o kciuki.w zeszłym tygodniu robiłam dwa razy betę i była książkowa.
Bardzo bardzo mi przykro, przytulamBardzo mi przykro![]()
Widzę, że już tu kilka dziewczyn po poronieniu. Czy robilyscie jakieś badania i udało się Wam ustalić przyczynę?
Miałam to samo, odkąd na teście pojawiła się druga kreska chodziłam na bete.Zrobiłam dzisiaj bete , czekam za wynikami i tak się zastanawiam po cholerę mi to byłoteraz czekam na wyniki i się stresuje. Tym bardziej że przyrostu za dwa dni nie zrobię bo diagnostyka zamknięta w piątek ale to się dowiedziałam po badaniu
Miałam to samo, odkąd na teście pojawiła się druga kreska chodziłam na bete.niestety przyrost nie był dobry, mąż namawia mnie abym teraz ja ponowiła skoro nic się nie dzieje, bo może wszystko będzie dobrze. Ale powiedziałam ze nie zrobię i czekam na wizytę. Każde oczekiwanie na wynik stresował mnie. Żałuje ze wgl ja zrobiłam. Teraz cieszę się 5 tygodniem, pomimo wielu myśli z tylu głowy - właśnie przez bete. Będzie dobrze, nie przejmuj się
![]()
49 dcA który Dc?
Bardzo mi przykro, przytulamBardzo mi przykro. U mnie niestety poronienie, więc wiem co czujesz
![]()
Dajcie spokój dziewczyny. Nie widzicie, że to jawna prowokacja? Laska robi nas wszystkie w balona. Za chwilę napisze na przekór nam wszystkim, że jest ciąża z pięknym serduszkiem, a te co mówiły jej że to CP to wariatki. Szkoda nerwów. Pomijam jej posty i lecę dalej, bo głowa siwieje od tego co ona wypisuje.przepraszam, ale muszę. Przy takiej becie nie ma możliwości, że lekarz nie widział ciąży. A pęcherzyk w jajniku może być jajem płodowym.
Po prostu jedz na IP przyjęć i walcz o swoje życie dziewczyno