Invicta
Fanka BB :)
Dziewczyny ja w pierwszej ciąży cały czas pomidory ze śmietana dzień w dzień bo tylko to wchodziłotez byłam w klubie pomidorów i placków ziemniaczanychpolecam jeszcze kapustę kiszona
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Dziewczyny ja w pierwszej ciąży cały czas pomidory ze śmietana dzień w dzień bo tylko to wchodziłotez byłam w klubie pomidorów i placków ziemniaczanychpolecam jeszcze kapustę kiszona
Haha coś w tym jest, mojemu chyba tez menu z brzuszka przypasowało, bo teraz to jego ulubione daniaDziewczyny ja w pierwszej ciąży cały czas pomidory ze śmietana dzień w dzień bo tylko to wchodziłoi co? Mój syn jak mu daje obiad to pierwsze co pomidory wyjada
![]()
Oj jest coś z tego faktycznie. W ciąży z synem lubiłam truskawki, białą czekoladę i makarony. Oczywiście syn teraz też to uwielbiaHaha coś w tym jest, mojemu chyba tez menu z brzuszka przypasowało, bo teraz to jego ulubione dania![]()
Hej superCześć dziewczynyDołączam i ja. Dzisiaj byłam na wizycie, USG pokazało 6+1 i bijące serduszko
Ciąża trochę z zaskoczenia, ale bardzo się cieszę. W domu synek, który w lipcu skończy 2 latka.
mnie czasem zakłuje. Naprawdę rzadko ale tak ...Dziewczyny, czy was tez czasem kłuje w jajniku?
Mnie tak. Zaczęło w tym tygodniu czyli w sumie od 6+1. Kłuje częściej ten z którego mialam owulke (według mnie) i też boli podbrzusze w tym tygodniu bardziej.Dziewczyny, czy was tez czasem kłuje w jajniku?
Zdarza się, że kłuje mnie jajnik w którym mam torbiel i myślę że to od tego. Bo drugi wcaleDziewczyny, czy was tez czasem kłuje w jajniku?